• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam21
Toplam Ziyaret12911861

AK ADAY HALİL ÖZCAN, 24 HAZİRAN'DA DÜNYAYA NET MESAJ VERECEĞİZ

.


         AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili adayı Halil Özcan Eyyübiye ilçesine bağlı Kırsal mahalleleri ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Kırsal mahallelerde ilgi ile karşılaşan Özcan, "İnsanlarımızın yüzünün güldüğünü görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.

         AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Halil Özcan Eyyübiye ilçesine bağlı Umuroba, Bulduk, Vergili ve Güzeller kırsal mahallelerini ziyaret etti. Halil Özcan Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini not aldı.

         24 Haziran seçimlerinde bölge halkı ile başımız dik alnımız ak bir şekilde Türkiye ve Dünyaya net mesaj vereceklerinin altını çizen AK Aday Halil Özcan, "Eyyübiye Kırsalında bulunan mahallelerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde bölge halkı gerçekten bizleri çok sıcak karşılıyor, insanımızın yüzünün güldüğü görmek bizleri de gerçekten mutlu ediyor. Köylerde ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımız ile sohbet ettiğimizde bizlere buraya kadar yorulmanıza gerçekten gerek yok oylarımızı zaten AK Partiye vereceğiz sizinle beraberiz Cumhurbaşkanımızın davasının farkındayız ve sonuna kadar da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partinin arkasındayız. Bizim bölgenin insanı sıcakkanlıdır hepsi birbirine yakındır, köy ziyaretlerimizde bizlere güler yüzle karşılayan tüm vatandaşlarımıza can gönülden teşekkür ediyorum ve Allah'ın izniyle 24 Haziran seçimlerinde bölge halkımız gereğini yerine getirerek inşallah başımız dik alnımız ak bir şekilde Türkiye ve Dünyaya net mesaj vermiş olacağız" şeklinde konuştu.

         Mahalle muhtarları ise Halil Özcan ile birlikte sürekli istişare halinde olduklarını belirterek gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti. 01-06-2018

  

 

841 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası