• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam615
Toplam Ziyaret12912455

BAŞKAN ALİ TEKİN ADAY DEĞİL AMA 15. ADAY GİBİ ÇALIŞIYOR

.


         Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 24 haziran günü yapılacak olan genel seçim çalışmalarını mahalle ve köylerde büyük bir kararlılıkla sürdürüyor.

         Ak Parti Viranşehir ilçe Başkanı Ali Tekin, 24 Haziranda yapılacak olan seçimler için aday olmamasına rağmen Şanlıurfa'nın adeta 15. Vekil adayı gibi çalışıyor. Kapı kapı, ev ev dolaşarak gönül vermiş olduğu davayı hemşerilerine anlatıyor. Köy-köy, mahalle- mahalle dolaşarak çalmadık kapı, girmedik ev bırakmayan Başkan Tekin, her yaştan insanla sohbet ederek partisine destek istiyor. Bazen bir İftar sofrasında Viranşehir halkıyla aynı sofrayı paylaşan Tekin, bazen tarlada çalışan işçilere eşlik ediyor, bazende nineleri, dedeleri ziyaret edip onlarla sohbetler ediyor.

         Hemen her gün zamanın neredeyse tamamını bu tür ziyaretlere ayıran AK Parti viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, partisinin Viranşehirde’ oyunu daha da artıracağına inandığı dile getirdi. 

         Başkan Tekin gazetemize yapmış olduğu açıklamada “ Tüm mahalle ve köylerimizi dolaşarak hemşerilerimizi ziyaret ediyor onlarla sohbetler ediyoruz. Viranşehir halkı son derece misafirperver bir halk olduğu için gittiğimiz her yerde çok güzel şekilde karşılanıyoruz. Herkes bize evini, yüreğini açıyor. Bizde partimizi ve gönül vermiş olduğumuz davamızı halkımıza aktarmaya çalışıyoruz.  bizim partimiz tüm Türkiye’ye hitap eden bir parti. Türküyle, Kürdüyle, Arabiyle ,alevisi, sünnisi ile 72 millete hitap eden bir partiyiz inanıyorum ki her seçim artırmış olduğumuz oyumuzu bu seçimde daha da yukarılara taşıyacağız ve Ben bunu ilçemiz halkının bize göstermiş olduğu sıcaklıkta gördüm ve hissettim. İnşallah Allah’ın izni ile 24 Haziran da partimiz yeniden tek başına iktidar olacak ve hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek. Viranşehir  halkının da bu seçimde oyunu geleceğinden yana, yani Ak Partiden yana kullanacağına yürekten inanıyorum” dedi. Viranşehir ticaret ve sanayi odası başkanlığına seçilen  Ömer yazmacıya yeni gürevinden başarılar diledi. 01-06-2018

1081 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası