• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi22
Bugün Toplam239
Toplam Ziyaret12911233

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ 11. HALK TOPLANTISI YAPILDI

.


            Viranşehir Belediyesinin her ay düzenli olarak yaptığı halk toplantısının 11. Viranşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.

            Yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, İbrahim Çoban, Muhtarlar, Kurum temsilcileri, STK Başkanları ve halk katıldı. Belediye Başkan yardımcısı sıfatı ile ilk defa toplantıya katılan İbrahim Çoban kısa bir selamla konuşmasından sonra sorunların dile getirilmesi talep edildi.

            İlk olarak Asker ailelerine yardım amacı ile dağıtılan paraların hak sahiplerine aksamadan ulaşması için neler yapıldığı sorusu üzerine bu dönem hak sahiplerinin direk telefonlarına mesaj olarak bilgi verildiği söylendi. İmar affı olarak bilinen yasanın kabulünden sonra Belediye olarak herhangi bir çalışma yapılıp yapılmadığı sorusuna cevaben henüz ilgili kanun Resmi Gazetede yayınlanmadığı için beklemede oldukları ilgili birim müdürü tarafından cevaplandırıldı.

            İlaçlama konusunda vatandaşın şikayetlerine cevaben hava şartlarının elverişli olduğu dönemlerde ilaçlama yapıldığı belirtilirken son dönemde yaşanan olumsuz hava şartlarının ilaçlama yapılmasında sorun oluşturduğu da vurgulandı. Bazı köy muhtarları ve vatandaşların Viranşehir Belediyesinden talep edilen sedir, köy evi malzemesi vb gibi talepleri oldu. Başkan yardımcısı Kete Belediyemizden talep edilen ve mevcut durumumuz karşılaştırıldı. Ortalama bir talep karşılandı ve bu konuda hangi köye ne teslim edilmiş ise de bunu Muhtarlara teslim - tesellüm belgesi ile verdiklerini söyledi.

            Gelen bir soru üzerine Dağıtılan gıda ve giyim yardımlarının Muhtarlar aracılığı ile dağıtılmadığı, Sosyal Yardımlaşma vakfından ihtiyaç sahiplerinin listelerinin alınıp bu ailelere bizzat belediye tarafından dağıtımının yapıldığı söylendi. Genel anlamda sorulan sorulardan sonra yaklaşık 1.5 saat süren halk toplantısı sona erdi. 28-05-2018

               

883 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası