• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam186
Toplam Ziyaret12917828

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK VERDİ MİLLİ EĞİTİM REKORLAR KIRDI

.


            Viranşehir Belediyesi tarafından Viranşehir İlçe Milli Eğitime verilen maddi destek çeşitli alanlarda rekor olarak geri döndü.

            Viranşehir Kaymakamı Viranşehir Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş ve Öğretmen ile Öğrencilerin katıldığı Sporda derce yapan öğrenciler ödül töreni yapıldı. 36 Farklı Kategoride 1050 Öğrencinin İlçe, İl, Bölge ve Türkiye Geneli sportif alanlarda gösterdikleri başarıdan dolayı kupa ve madalyalarını aldılar. Viranşehir Belediyesi spor komplikesinde yapılan tören esnasında özellikle Bölge ve Türkiye dereceleri yapan Öğrenciler büyük alkış aldı.

            Program sonunda bir konuşma yapan Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit" Geçen yıl biz geldiğimizde toplam 254 öğrenci bu ödüle hak kazanmıştı. Ama bu yıl bu sayı Maşallah 1050'ye yükselerek bir rekor kırdı. İlçe, İl, Bölge ve Türkiye geneli çeşitli sportif alanlarda dereceye giren öğrencilerimize bugün ödüllerini verdik. İnşallah Bölge ve Türkiye geneli dereceye giren öğrencilerimize de farklı hediyelerimiz olacak. Sizlere bir rekordan daha bahsetmek istiyorum. Beyaz Bayrak konusunda İlçemiz bir rekor kırarak 89 Okulumuz Beyaz Bayrak sahibi oldu. Bir Başka rekor ise 79 okulumuz Tübitak Bilim düzenledi. Bu saydıklarım Urfa ve 12 İlçesinden daha fazla Beyaz Bayrak aldı ve Bilim fuarı düzenledi. Gördüğünüz gibi Viranşehir bu alanlarda büyük başarılar elde etti" dedi.

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit sözlerine devamla" Sportif alanda elde ettiğimiz başarının aynısını Akademik alanda da elde etmemiz lazım. Nitekim geçen yıl 1800 Öğrenci mezun ettik ama bu Öğrencilerden ancak 200 tanesi 4 ve 6 yıllık Üniversiteler kazandılar. Bu başarı çıtasının yükselmesi için el ele vererek sürekli çalışmalı ve akademik alanda da başarıyı yakalamalıyız" dedi.

           Tören sonrası İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ve Yönetim kurulu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş Öğretmen ve Öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiler. 18-05-2018



  
  
  
  
  

927 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219
Hava Durumu
Saat
Site Haritası