• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam418
Toplam Ziyaret12902762

SEÇİM GÜVENLİĞİ İÇİN TOPLANDILAR

.


         Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin; 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde seçim güvenliğine yönelik bir toplantı gerçekleştirdi.

         Önceki gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında Mardin’de 13 ilin Valisi, bu illerin Jandarma Komutanları ve Emniyet Müdürleriyle gerçekleştirilen bölgesel seçim güvenliği toplantısının hemen ardından Vali Abdullah Erin; Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanının katılımıyla bir toplantı düzenledi.

         Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıda seçim öncesinde siyasi partilerin propaganda çalışmaları sırasındaki tedbirler, seçimde alınacak tedbirler, oy kullanılacak okullardaki hazırlıklar, okul çevrelerinde alınacak önlemler gibi konular görüşüldü. Toplantıya ilişkin bir açıklama yapan Vali Abdullah Erin; seçimlerin huzur içerisinde gerçekleştirilmesi için gerekli her türlü tedbirin alındığını kaydetti.

         Seçmen iradesinin sandığa özgürce ve huzur içerisinde yansıması için gayret göstereceklerini belirten Vali Erin: “Demokrasinin bayramı olan seçimlerden 24 Haziran’daki seçimi huzur içerisinde tamamlamak için biz de Şanlıurfa’da gerekli tüm tedbirlerimizi aldık ve bunları çalışma arkadaşlarımızla gözden geçirdik. Gerek seçim öncesinde gerek seçim sonrasında demokratik bir ortamda devlet olarak herkesin özgür iradesini korumak amacıyla çalışacağız. Milletimizin iradesinin yine demokratik ve özgür bir ortamda sandığa yansıması için vatandaşlarımızın sandık çevrelerine ulaşabilmeleri için gayret gösteriyoruz. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun da dediği gibi bizim görevimiz, vatandaşımızın özgür iradesini sağlıklı bir şekilde, herhangi bir aksiliğe veya güvenlik zafiyetine meydan vermeden sandığa yansıtabileceği ortamı temin edebilmektir. Bunu temin edebilmek için de çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. 15-05-2018

798 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası