• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam185
Toplam Ziyaret12902962

BAŞKAN ÇİFTÇİ " VİRANŞEHİR 24 HAZİRAN'A HAZIR"

.


            Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Viranşehir İlçe Teşkilatını ziyaret ederek seçim çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Çiftçi burada yaptığı açıklamasında, "Viranşehir teşkilatımız 24 Haziran seçimlerine hazır" dedi.

            Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Viranşehir gezi programı kapsamında ilk olarak AK Parti Viranşehir İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halef Kete tarafından karşılanan Başkan Çiftçi, parti yönetimi ile bir araya gelerek 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Çiftçi, İlçe teşkilatının ardından Kadın Kolları ile Seçim Koordinasyon Merkezini de ziyaret ederek yapılan çalışmaları değerlendirdi.

            AK Parti kadrosu olarak seçime hazır olduklarını ve ilçelerde seçim çalışmalarını değerlendirdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Viranşehir teşkilatımız seçim koordinasyon merkezini hazırlamış durumdalar. AK Parti Viranşehir İlçe Teşkilatımız bir bütün olarak çalışmalarını koordineli bir şekilde yürütüyorlar. AK Parti her zaman seçimlere hazır bir partidir. Dolayısıyla teşkilatlarını sürekli diri tutar ve daha adaylar tespit edilmeden de seçim çalışmalarına başlar. Bu vizyonla çalışmalar yürüten Viranşehir teşkilatımızı kutluyorum" dedi.

            Başkan Çiftçi, parti ziyaretinin ardından ilçenin diğer bölgelerinde yürütülen çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldı. 12-05-2018

885 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası