• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam391
Toplam Ziyaret12912999

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ŞEHİT İBRAHİM KETE’NİN OĞLU İÇİN SÜNNET TÖRENİ

.


            Viranşehir Belediyesi, Şehit mahalle bekçisi İbrahim Kete’nin 1 yaşındaki oğlu İbrahim için sünnet töreni düzenledi.
            İlçenin Karatepe kırsal mahallesinde gerçekleşen sünnet törenine üst düzey bürokratlardan oluşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Nuri Öztürk, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Şık, İbrahim Çoban STK temsilcileri, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
            Yoğun katılımı ile gerçekleşen sünnet töreni öncesi mevlid okutuldu. Okutulan mevlidin ardından davetlilere Viranşehir Belediyesi tarafından mevlid yemeği ikram edildi.
            Mevlid yemeği sonrası sünnet törenine geçildi. Törende Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu Şehit İbrahim Kete’nin oğlu İbrahim’in kirvesi olurken, Şanlıurfa Valisi, İl Jandarma Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı ve Kaymakam Çimşit İbrahim Kete’ye altın taktı.
            Yaklaşık 2 saat süren ve yoğun katılım ile gerçekleşen sünnet töreni sonrası kısa bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şehit İbrahim Kete’nin 1 yaşındaki oğlu için düzenlenen sünnet törenine Şanlıurfa’nın bürokratları olarak katılım sağladıklarını belirtti.
            Milletin evladı olan Şehit İbrahim Kete’nin oğlu için düzenlenen sünnet törenin hayırlara vesile olmasını temenni eden Erin, “ Bugün hayırlısı ile İbrahim kardeşimizin sünnet ettirilen oğlunun törenine katıldık. İnşallah mürüvvetinide görürüz. Bu törende Şanlıurfa İl Emniyet Müdürümüz İbrahimin kirvesi oldu. Ben buradan öncelikle tüm şehitlerimize, şehit kardeşimizin babasına ve İbrahim’e minnetle şükranlarımızı iletiyorum. Bu evlatları yetiştiren babaları tebrik etmek lazım. Hepsinden Allah razı olsun ” diye konuştu.
            İbrahim Kete’nin kirvesi Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ise, Vatan uğruna şehit olan kardeşimiz İbrahim Kete’nin oğluna kirvelik yaptığını belirterek, sünnet töreninin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni edip Şehit İbrahim Kete’ye Allah’tan rahmet dilediklerini kaydetti.
Bilindiği üzere Şehit İbrahim Kete, 17 Şubat 2017 tarihinde ilçenin yenişehir mahallesinde bulunan Adliye Lojmanları’na yönelik gerçekleşen menfur terör saldırısında şehit olmuştu. 04-05-2018



1204 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası