• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam305
Toplam Ziyaret12909639

23 NİSAN MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLER İLE KUTLANDI

.


            23 Nisan Milli egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. yıl dönümü Viranşehir Hükümet konağı alanında yapılan törenler ile kutlandı.

            Törene Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Fatih Cesur, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin Sönmez, Belediye Başkan Yardımcıları Hakaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Mülki ve İdari amirler ile Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

            Bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan istiklal marşının ardından kutlamalara geçildi. Günün anlam ve önemine vurgu yapılan konuşmanın ardından etkinliklere geçildi. Etkinlikte, öğrenciler günün anlam ve önemini anlatan şiirler okudu,hazırlamış oldukları çeşitli gösterileri sundu. Bu yıl ilk defa okuma yazma geçen İlkokul 1. sınıf Öğrencilerine Kaymakam Ömer Çimşit tarafından başarı belgesi verildi. Çeşitli kategorilerde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ömer Çimşit tarafından çeşitli hediyeler verildi. Kaymakam Çimşit Milli Egemenliğin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin önemine vurgu yapan bir konuşma yaptı. İlçe Milli eğitim Müdürü Sinan Ateş'e ve emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Çimşit düzenlenen programı çok beğendiğini ifade etti.

        Bu ilklerden biri olan duyma engelliler için farklı bir gösterim yapıldı. Jimnastik alanında yapılan gösteriler katılımcılar tarafından çok beğenildi. Yaklaşık 2 saat süren program ödül töreninin ardından sona erdi. 23-04-2018



  

   

896 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası