• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam415
Toplam Ziyaret12903192

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN HZ.MUHAMMED ( S.A.V)’İ ANMA PROGRAMI

.


         Viranşehir Belediyesi tarafından, Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Hz.Muhammed (S.A.V.) ‘i anma programı çerçevesinde sohbet ve İlahi dinletisi düzenlendi.

         “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında Viranşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “En Güzel Sevgili Hz. Muhammed (S.A.V.)’i Anma Programı’nda Viranşehirlilerle buluşan Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın, sohbet ve anlatımını vatandaşlar ilgiyle dinledi.

         Kültür Merkezimiz Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, eşi Esra Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, ve Arslan Çiftçi, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Viranşehir Şehit Aileler Derneği Başkanı Fethi Ekinci, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

         Anma programı, Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Ardından İlahi Sanatçısı Recep Arslan sahne alarak, birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.
İlahi dinletisinden sonra sohbet bölümünde Hz. Peygamberin hayatından hadisler ve rivayetler aktaran Prof. Dr. Karataş, gerçek anlamda Müslümanlığın nasıl olması gerektiği konusunda aydınlatıcı bilgileri dinleyicilerle paylaştı.
Çoğu zaman gözyaşlarıyla İslam dünyasının geri kalmışlığını gideremeyiz diyen Karataş, tek yapmamız gereken hayatın her alanında Peygamberimizi örnek alarak yaşamaktır" dedi.

         Hazreti Peygamberin ticaret hayatından ev haline kadar birçok konuda dinleyenleri bilgilendiren Karataş, onun gibi yaşanılması halinde İslam dünyasının içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulacağı telkininde bulundu.
Karataş, sohbetin sonunda 15 Temmuz’u örnek göstererek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

         Programın sonunda İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Prof. Dr. Mustafa Karataş’a, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, İlahi sanatçı Recep Arslan’a günün anısına gül sepeti hediye etti. Yaklaşık 2,5 saat süren anma etkinliği çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 18-04-2018

777 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası