• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam461
Toplam Ziyaret12909795

SAADET PARTİSİ VİRANŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI 5. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

.


            Sadet Partisi Viranşehir İlçe Teşkilatı'nın 5. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile seçime giren Yasin Kurt yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Sadet Partisi Şanlıurfa'nın viranşehir İlçe Teşkilatı'nın 5. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile seçime giren Yasin Kurt yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

            Viranşehir kültür ve sanat merkezi konferans salonunda yapıldı.. Kongrede yapılan yoklamanın ardından bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Kongreye Şanlıurfa Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, Şanlıurfa saadet partisi ilçe başkanları Mardin saadet partisi il başkanı Viranşehir belediye başkan yardımcısı Mahmut şık, CHP Viranşehir ilçe başkanı Remzi Taylan, HDP Viranşehir ilçe başkanı Mehmet Ali Hançer, partililer ve ilçe halkı katılım gösterdi.

            Viranşehir Saadet Partisi kongresi için geçici divan başkanlığı teşekkülü gerçekleştirildi. Divan başkanlığına Mardin il başkanı Ahmet İletmişler, Ceylanpınar Saadet Partisi ilçe başkanı Aziz şahap oğlu, İ.Halil Geylani üyeliğe seçildi. Seçimin ardından faaliyet raporu, yeni yönetimin ibrası ve ardından siyasi konuşmalara geçildi.

             Viranşehir saadet ilçe başkanı Yasin kurt konuşmasında, " Yaşadığımız olaylar, dünyada gerçekleşen hadiseler. Biz ne demiştik, Saadet Partisi olarak milli görüş olarak, önce ahlak ve maneviyat demiştik ve öyle yola çıkmıştık. Bugünde ayni çizgideyiz diyen kurt. Bugün Saadet partisi 5. olağan kongremizi gerçekleştiriyoruz ve bu görevi Yeniden bana layık gördüğünüz için ben tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz yeni yönetimimle kongremiz bitter bitmez 2019 da yapılacak yerel ve genel seçimler için startımız vereceğiz sıkmadığım bir el çalmadığımız bir kapı bırakmayacağız diyen Başkan Kurt ben  tekrar bugün kongremize geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.

            Konuşmaların ardından ilçe yönetim kuruluna seçilecek olan üyeler gelen misafirlere tanıtıldı ve ardından seçime geçildi. 50 delegenin 47'si oy kullandı ve Viranşehir Saadet Partisi yeni İlçe başkanı Yasin Kurt yeniden başkan seçildi. Viranşehir Saadet Partisi ilçe başkanlığına tekrar seçilen Yasin Kurt, gelen misafirlere ve delegelere teşekkür ederek, Viranşehir için hayata geçirilecek projeler için elinden geleni yapacağını söyledi. 16-04-2018

999 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası