• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam294
Toplam Ziyaret12913747

BAKAN KURTULMUŞ EYUP NEBİ MAKAMINI ZİYARET ETTİ

.


            Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Şanlıurfa temaslarının ardından beraberindeki heyetle birlikte Viranşehir ilçesine geçti.

            Şehir merkezine 19 kilometre mesafede bulunan Eyyüpnebi beldesini ziyaret eden bakan Kurtulmuş, burada Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halef Kete, Aslan Çiftçi, Büyükşehir Koordinatörü Alaaddin Milli, AK Parti Viranşehir ilçe Başkanı Ali Tekin ve Eyüp Nebi eski Belediye Başkanı Mustafa Çiftçi tarafından karşılandı.

            Beldedeki çalışmalar hakkında bilgi alan bakan Numan kurtulmuş, Hz. Eyüp’ün türbesinde dua ettikten sonra, ''Burası inanç turizmimiz açısından son derece önemli'' dedi.

            Bakan Kurtulmuş ilk önce Hazreti Elyas peygamber (A.S)türbesini ziyaret etti. Daha sonra Eyyüp peygamberin (A.S.) sırtını dayadığı 'sabır taşı'na sırtını dayayarak dua etti.  Hazretti Eyüp (A.S.) türbesini ziyaret eden Bakan Numan Kurtulmuş :”Gerçekten son derece  maneviyatı yüksek olan bir makam. Hazreti Eyüp peygamberin sırtını dayanarak acılarını dindirmek için sabrettiği cenabı Allah kendisine verdiği büyük imtihanla başa çıktığı önemli bir mekân. Hazretti Eyüp peygamber burada yatıyor. Hazreti Elaysa (A.S.) burada yatıyor. Urfa için Viranşehir için son derece önemli bir yer. Bugün burada bulunduğumuz için şükrediyoruz." dedi. Bakan Kurtulmuş daha sonra Şanlıurfa’ya hareket etti. 13-04-2018

943 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası