• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam36
Toplam Ziyaret12908177

KAYMAKAM ÖMER ÇİMŞİT'TEN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI

.

Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Polis Teşkilatımız; kamu düzeni ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin var gücüyle çalışan, nitelikli personeli ve başarılarla dolu mazisiyle ülkemizin köklü ve güçlü kurumlarından biridir.

Günümüzde Emniyet teşkilatımızın başarısı sadece yakaladığı suçlu veya çözdüğü olay sayısıyla değil, aynı zamanda önleyici kolluk hizmetleri ve toplumumuzun her kesimini kucaklayabilen toplum destekli hizmetleriyle de ölçülmektedir. Devletimiz ve hükümetimiz tarafından sunulan her türlü teknik ve idari imkanlar ile Emniyet Teşkilatımız başarılı hizmetlerini artırarak devam ettirmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sunulacak imkânlar ile hizmet sunum hızı ve kalitesini daha da artıracak ve vizyonunu genişletecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle İlçemizde huzur ve güven ortamının sağlanması için gece gündüz demeden çalışan Emniyet mensuplarımızı yürekten kutluyorum. Aziz Vatanımız için canlarını hiç çekinmeden feda etmeye hazır olan Polislerimizin, Polis Haftasını en içten dileklerimle kutluyor; görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anarken; tüm teşkilat mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyor, güvenlik kuvvetlerimize desteklerini esirgemeyen Viranşehir halkına teşekkür ediyorum.
VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖMER ÇİMŞİT
850 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
Hava Durumu
Saat
Site Haritası