• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam311
Toplam Ziyaret12912151

VİRANŞEHİR SOSYAL HİZMET MERKEZİNDEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

.


            Viranşehir Kaymakamlığı'na bağlı kurum ve kuruluşlar tarafından her ay halka açık düzenlenen bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

            Bu ay Viranşehir Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Viranşehir Kaymakamlığı Konferans Salonunda Sosyal Hizmet Merkezinin iş ve işlemleri ile ilgili sunum yapıldı. Düzenlenen Bilgilendirme Toplantısına Viranşehi,r Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Çiftçi, Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, İlçe Tarım Müdürü Siraç Yolcu, İlçe Tapu Müdürü Mehmet Hekimoğlu, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr İlhan Erkan, Vergi Dairesi Müdürü Fatih Tunç, SYDV Müdürü Mehmet Özbilek, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Muhtarlar ve STK Başkanları katıldı.
 
            Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın tanıtımının yapıldığı sinevizyon gösterisi ile başlayan bilgilendirme toplantısında konuşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Cemal Çalışkan merkezin idari yapısı, saha çalışmaları ile yürütülen projeler hakkında bilgi verdi.  Viranşehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Cemal Çalışkan tarafında yapılan sunumun sonunda katılımcıların soruları cevaplandırıldı.
 
            Bilgilendirme toplantısının sonunda bir konuşma yapan Kaymakam Ömer Çimşit son yıllarda yaşanan dönüşüm ve yenilikler ile Türkiye'de sosyal devlet ilkesi anlayışının pratik olarak sahada uygulandığına şahit olduklarının vurguladı.  Her geçen yıl Sosyal Hizmet Merkezlerinden faydalanan kişi sayısının arttığını belirten Kaymakam Ömer Çimşit, 2016 yılında 16 milyon 2017 yılında 21 milyon kişinin sosyal hizmetlerden yararlandığını belirtti. 10-04-2018

825 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası