• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam396
Toplam Ziyaret12912236

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİ VATANDAŞIN “ YOL ENGELİNİ ” ORTADAN KALDIRDI

.


            Viranşehir Belediyesi, İlçe merkezine bağlı Toklu mahallesinde ikamet eden Engelli 3 vatandaşın yol talebine kulak vererek ulaşım sorununa çözüm getirmek için çalışma başlattı.

            İlçe Kaymakamı Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit’in talimatları doğrultusunda çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Engelli vatandaşların yol engelini ortadan kaldırmak için mahalleye kilitli parke döşedi.

            Engelli vatandaşların mahallelerinde rahatça gezip yol hizmetinden faydalanmasını sağlayan Viranşehir Belediyesi, bir yandan planlanandan daha fazla altyapı ve üstyapı çalışması yürütürken, diğer taraftan da halkın özel talep ve isteklerini de mümkün olduğunca yerine getirmeye çalışıyor.

            Yürütülen çalışma sonrası ulaşım sorunu ortadan kalkarken, bitirilen yol vatandaşların hizmetine sunuldu. Bedensel engelli 76 yaşındaki Mehmet Çabaş, geçmiş yıllarda defalarca talepte bulunmalarına rağmen bir türlü yol hizmeti alamadıklarını belirterek, mahallelerine yol hizmetinin kayyum belediyesi ile geldiğini kaydetti.

            Çalışmadan ötürü çok büyük mutluluk duyduklarını belirten Çabaş, İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit başta olmak üzere Başkan Yardımcısı Halaf Kete ve Fen İşleri ekibine teşekkür ederek hayır dualarında bulundu.

            Viranşehir Belediyesi olarak her daim ilçe halkının hizmetinde olduklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Halaf kete, Kamu bütçesinin tamamını vatandaşa hizmet için kullanmaya gayret ettiklerini söyledi. Kapsamlı bir belediyecilik hizmeti sunma gayretinde olduklarını belirten Kete, "Engellilerimizin gezebilmeleri için talepleri oldu. Biz de bu ihtiyacı karşılayabilmek için ekiplerimizi seferber ettik. Bu mahallemizde 3 engelli vatandaşımız var, hepsinin de durumu aynı olduğu için bize talep edilen yolu yaptık. Hizmetlerine sunduk hayırlı uğurlu olsun " diye konuştu. 05-04-2018

824 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası