• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi22
Bugün Toplam141
Toplam Ziyaret12911135

GÖRÜYORSUNUZ, ANLATMAYA GEREK VAR

.


            Viranşehir son iki yılda yaptığı hamleler ile artık adını Türkiye finallerine yazdırmaya başlayarak toplumsal ve bireysel başarılara imza atmaya başladı.

            Kuran yarışmasında, Eğitimde, Sporda, Edebiyatta artık kabına sığmayan Viranşehir bu başarısını Türkiye çapına yaymaya başladı. TRT'DE yayınlanan Kuran'ı Kerimi güzel okuma yarışmasında Viranşehir'in abdussamedi Finallere kalarak Türkiye'nin Abdussamedi olduğunu ispatladı. Böylece sadece Viranşehir'i değil tüm Türkiye'yi kendisine hayran bıraktı.

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit'in büyük destek verdiği Eğitimde ise Öğrencilerimiz bu yıl adeta destan yazdılar. İlçe Milli Eğitime tarihinde görülmemiş desteği veren Kaymakam Çimşit ve alınan bu desteği doğru kullanan idareciler Eğitim alanında tarih yazmaya devam ediyorlar. 

            Viranşehir tarihinde GATA'YI (Gülhane Tıp Fakültesi) bir öğrenci kazandı. Üniversite sınavlarının Viranşehir'de yapılması için verilen büyük mücadele sonunda mutlu sona ulaşıldı. AÖF sınavlarının Viranşehir'de yapılması için tüm alt yapı çalışmaları tamamlanıp YÖK nezdinde girişimlere başlandı. Okullarımız Şanlıurfa genelinde rekor sayıda Beyaz Bayrak almaya hak kazandı. Viranşehir Fen Lisesi Şanlıurfa'da yapılan bilgi yarışmasında finale kalarak gururumuz oldu.

            Hadi Kutlu Kız Lisemiz sportif alanda Türkiye finallerine kalarak başarıdan başarıya koştular. Bir çok spor lisesini geride bırakarak büyük başarı elde ettiler. İl genelinde bir çok okulumuz birincilik kazanırken bu başarının mimarlarına adete bunu armağan ettiler. Eşref Alkan yönetiminde Viranşehir genç takımlarımız üst üste yenilgi görmeden 3 yıl boyunca Türkiye şampiyonasına katılmayı başardılar.

            Edebiyat dalında Şiir, Kompozisyon ve resim yarışmalarında kendini aşan Viranşehirli Öğrenciler Şanlıurfa'da yapılan yarışmalarda adeta rakiplerine madalya bırakmadı. Kendilerine imkan verilirse neler başarabileceklerini ispatladılar.

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit'in verdiği destek ile büyük başarılara imza atan gençlerimizin yanı sıra başlatılan sosyal projeler ile Yaşlılarımız, Askerlerimiz, doğum yapan anneler ve yeni evlenen çiftlere verilen destek toplumu adeta kenetledi. Çadır kent işçilerinin verdiği onurlu mücadele sonunda 500 den fazla emekçi vatandaşlarımız kadro almaya hak kazandı.   05-04-2018     

904 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası