• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam146
Toplam Ziyaret12911539

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ VE EKONOMİ KULÜBÜNDEN ORTAK KONFERANS

.


            Viranşehir Belediyesi ve Ekonomi Kulübü Şanlıurfa İl Başkanlığı " Kardeşlik Akdimiz ve Kültürel Kodlarımızın Yeniden İnşası" konulu ortaklaşa bir konferans verdi.

            Konferansa Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Gülşen Orhan,  Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, 24. Dönem Ak Parti Ş.Urfa Milletvekili Abdulkerim Gök,Kurum Amirleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve kalabalık bir halk kitlesi katıldı.

            Açılış konuşmasını yapan Mehmet Ulutaş Ekonomi kulübü olarak ilk defa bir ilçeye temsilcilik açtıklarını söylerken programa katkı sunan herkese teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ise yaşadığı coğrafyadan örnekler vererek " Kardeşlik Akdimiz ve Kültürel Kodlarımızın Yeniden İnşası" konusunda güzel bir sunum yaparken zaman zaman yöresine ait değerlerden çeşitli eserleri seslendirerek büyük bir beğeni topladı. Soru cevap kısmında en büyük konu her zaman ki gibi Dedaş ve elektrik sorunu yer aldı. Program sonunda Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit Başdanışman Orhan ve Vekil Gök'e günün anısına kahve takımından oluşan plaket verdi.

            Yaklaşık 1.5 saat süren konferans sonunda heyet Ekonomi kulübünün Viranşehir temsilciliği açmak üzere buraya geldi. Heyeti burada Viranşehir İlçe Başkanı Lokman Kuran karşıladı. Heyet burada açılış kurdelesini keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bir süre burada inceleme yapan heyete İl Başkanı Ulutaş ve İlçe Başkanı Kuran birer plaket takdim etti.  05-04-2018



  

     

948 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası