• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam317
Toplam Ziyaret12911710

BİLGİ YARIŞMASINDA FİNALE KALAN VİRANŞEHİR FEN LİSESİNİ SAHİPSİZ BIRAKMAYALIM

.


         Eğitime ve öğrencilere yönelik birçok çalışma yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte 13 ilçede başlattığı okullar arası bilgi yarışmasının yarı finali gerçekleştirildi.

         Gençlerin eğitimine destek vermek ve başarılarını ödüllendirmek için bir çok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde tüm liselerin katılımı ile gerçekleştirdiği bilgi yarışmasında; Viranşehir Fen Lisesi, Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi, Özel Saraç İlgi Okulları, Ceylanpınar Fen Lisesi, Güneydoğu Yükseliş Anadolu Lisesi ile Birecik Türkan Halit Aykılıç Fen Lisesi finale katılmaya hak kazandı.

         Milli Eğitim Konferans salonunda gerçekleşen yarışmaya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

         Şuurlu bir gençliğin önemine değinen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, “Necip Fazıl derki bir gençlik madde bende, aslı bana ait şuurlu bir gençlik yani bu milletin değerleri bu vatanın toprağı bana emanet şuurlu ile bir gençlik. Bu topraklarda oturan, Anadolu topraklarına sahip olanlar yere sağlam basmak, birbirine sıkıca kenetlenmek zorundadır. Şuan ülkemiz 100 yıl öncesine göre daha ağır şartlar altındadır, bunu iyi okuyamazsanız, geleceği göremez ve geleceğe hükmedemezseniz olmaz. Bu ülkede yaşıyorsak sağcıda, solcuda, Alevi de, Sünni, Kürt, Türk, Laz da olsak ortak gayemiz vatan olmalıdır.  Bu milletin, ümmetin çocukları Çanakkale de birleşmiş ve orada şehit olmuşlardır. Bu yüzden gençler daha çok çalışmak, gecenizi gündüzünüze katmak zorundasınız. Şanlı bayrak üzerinde milletin, ümmetin evlatlarının kanı bulunmaktadır o yüzden bu şanlı bayrağı başımızın üstünde geleceğe taşımak ve istikbale bu milletin mührünü vurmak zorundayız” dedi.  02-04-2018

 

1224 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası