• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam250
Toplam Ziyaret12911244

İKİ KULÜP DOSTLUĞUNU İLAN ETTİ

.


            Şanlıurfa Süper Amatör Kümede mücadele eden Viranşehir spor ile Ş.Urfa Büyükşehir Spor bir araya gelerek dostluklarını ilan etti.

            Geçen hafta ligin son maçında Şanlıurfa'da karşı karşıya gelen Ş.Urfa Büyükşehir Spor ile Viranşehir spor maç sonrasında ortaya çıkan gerilimin ardından bir araya geldi. Viranşehir Hünkar Cafe ve Lokantada bir araya gelen heyetin içinde Ş.Urfa ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Akçakale Kulüp Başkanı Emin Önhan, Büyükşehir Kulüp Başkanı Reşat Üzmen, Yönetici Adnan Yükselir, Viranşehir kulübü temsilen Kulüp Başkanı İsmail Aksu ve Nurettin Karakış yer aldı.

            Taraflar geçen hafta meydana gelen olaylardan dolayı üzüntüsünü belirtirken Büyükşehir Kulüp Başkanı Reşat Üzmen Viranşehir spor camiasından özür diledi. Üzmen" Maç sonrası istenmeyen olaylar yaşandı. İki kulübün de tasvip etmediği olaylar oldu. Buradan bizler çok ders aldık. Misafirimiz olan Viranşehir spor ile yaşanan olaylardan dolayı son derece üzgünüm, tüm camianızdan özür diliyorum" dedi.

            Viranşehir spor kulüp başkanı İsmail Aksu ise" Bugün buraya bizleri ziyaret için gelen değerli konuklarımıza çok teşekkür ederim. Gerçekten olmaması gereken şeyler oldu. Büyükşehir Belediye sporun değerli Başkanı ve misafirlerimiz bugün bizi buraya ziyarete geldi. Üzüntülerini belirttiler. Ben kendilerine bu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

            ASKF Ş.Urfa Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ise" Her iki kulübümüze bu davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Şanlıurfa'nın bu iki değerli takımı bizler için çok önemlidir. İnşallah bir daha böyle bir olay yaşanmaz. Ben her iki kulübüde tebrik ediyor başarılar diliyorum" dedi. Programa davet edilen Viranşehir Bizim Gazete Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fethi Güzelses her iki kulübü de yaptıkları davranıştan dolayı kutladı. Heyet daha sonra yemek yedikten sonra toplu halde fotoğraf çektikten sonra dağıldı. 27-03-2018

1262 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası