• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam546
Toplam Ziyaret12913154

YEMEK DEDİLER LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

.


Şanlıurfa'da oynanan maçtan sonra Büyükşehir Belediye Spor tesislerinde sporculara yemek verildi.Maçta yaşanan gerginlikler yemeğe taşınınca olay çıktı.Şanlıurfa sporlu oyuncu ve yöneticiler masa ve sandalyelerle Viranşehirli oyunculara saldırdı.Viranşehir takımı tesislerde rehin kaldı.
 
Linç edilmek istendiklerini ifade den Viranşehir Spor yöneticisi Nurettin Karakış, duruma şiddetli tepki gösterdi.
 
Misafir olduklarını ve yemek bahanesi ile tesise götürüldüklerini dile getiren Karakış, burada tuzağa düsürüldüklerini söyledi. Şanlıurfa Büyükşehirli oyuncu ve sporcuların  saldırısına uğradıklarını dile getiren Karakış, tam anlamıyla bir rezalet yaşandığını vurguladı.
 
Karakış:Maçtan sonra büyükşehir Belediye Spor tesislerinde yemeğe geçtik.Yönetici ve sporcular maçtaki gerginliği buraya taşıdı.Misafir takım olarak hemde yemekte linç edildik.Spora yakışmayan tavır ve yaklaşımı hem sporcular hemde yöneticiler sergiledi. Arkadaşlarımız yaralandı.Büyükşehir Belediye Spor Şanlıurfa'nan adına ve şanına yakışmayan tavırlar sergiledi.Masa ve sandalyeler üzerimizde uçuştu.Başta sorumluluk Buyuksehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye  aittir.Gelenek ve görenekten uzak,terbiye sınırlarını aşan muameleyle karşı karşıyayız. "Dedi.
 
Can güvendikleri olmadığını kaydeden Karakış:" Bu nasıl bir anlayış nasıl bir saldırganlıtır?Şanlıurfa'nın adının böyle sorumsuzca kirletilmesine nasıl izin verilir.Bunlar Şanlıurfa'nan adını böyle kirletemez.Başkan Buhar Çiftçi ne yapar, böyle rezalete nasıl izin verir? Makamının hakını verdiğini düşünüyor mu? Böyle rezillik olmaz."Tepkisini verdi.
[17:44, 24.3.2018] Mehmet Doğan: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor ile Viranşehir Spor arasında oynanan maçta sonra olay çıktı.olayda Viranşehir Belediye Sporlu oyuncular yaralandı.
 
         Şanlıurfa'da oynanan maçtan sonra Büyükşehir Belediye Spor tesislerinde sporculara yemek verildi.Maçta yaşanan gerginlikler yemeğe taşınınca olay çıktı.Şanlıurfa sporlu oyuncu ve yöneticiler masa ve sandalyelerle Viranşehirli oyunculara saldırdı.Viranşehir takımı tesislerde rehin kaldı.
 
         Linç edilmek istendiklerini ifade den Viranşehir Spor yöneticisi Nurettin Karakış, duruma şiddetli tepki gösterdi.
 
         Misafir olduklarını ve yemek bahanesi ile tesise götürüldüklerini dile getiren Karakış, burada tuzağa düşürüldüklerini söyledi. Şanlıurfa Büyükşehirli oyuncu ve sporcuların  saldırısına uğradıklarını dile getiren Karakış, tam anlamıyla bir rezalet yaşandığını vurguladı.
 
         Karakış:"Maçtan sonra büyükşehir Belediye Spor tesislerinde yemeğe geçtik.Yönetici ve sporcular maçtaki gerginliği buraya taşıdı.Misafir takım olarak hemde yemekte linç edildik.Spora yakışmayan tavır ve yaklaşımı hem sporcular hemde yöneticiler sergiledi. Arkadaşlarımız yaralandı.Büyükşehir Belediye Spor Şanlıurfa'nın adına ve şanına yakışmayan tavırlar sergiledi.Masa ve sandalyeler üzerimizde uçuştu.Başta sorumluluk Büyüksehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye  aittir.Gelenek ve görenekten uzak,terbiye sınırlarını aşan muameleyle karşı karşıyayız. "Dedi.
 
         Can güvendikleri olmadığını kaydeden Karakış:" Bu nasıl bir anlayış nasıl bir saldırganlıtır?Şanlıurfa'nın adının böyle sorumsuzca kirletilmesine nasıl izin verilir.Bunlar Şanlıurfa'nın adını böyle kirletemez.Başkan Nihat Çiftçi ne yapar, böyle rezalete nasıl izin verir? Makamının hakını verdiğini düşünüyor mu? Böyle rezillik olmaz."Tepkisini verdi. 25-03-2018  
Kaynak:Viranşehirgündemi.com
1054 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası