• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam420
Toplam Ziyaret12909754

BAŞKANVEKİLİ ÇİMŞİT EDESSA TV’YE KONUK OLDU (TV PROGRAMININ TAMAMI VİDEO)

.


         Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit, Edessa Tv’ye konuk olarak, yapımcılığını ve sunuculuğun Edessa Tv Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Özer’in yaptığı “Doğru Açı” programında Belediyenin kayyum dönemi itibari 2017 yılında yapılan ve 2018 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
 
         Saat 20:30’da başlayan “ Doğru Açı ” adlı programda Viranşehir Belediyesi’nin 1 yıl içerisinde 113 yıllık kurum tarihinde yapılmayan bir çok hizmetin yapılıp önemli sosyal projelerin hayata geçirildiğini ifade eden Çimşit, Sosyal Belediyecilik örneği göstererek ilçe halkına en iyi hizmeti yapabilmek için mesai mefhumu gözetmediklerini kaydetti.
 
         Sosyal projelerden, Eğitim desteğine, Yol yapımından Kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda hizmet gerçekleştirdiklerini belirten Çimşit, Hayata geçirilen hizmetlerin yeni yılda da geçirilmesine gayret gösterdiklerini söyledi.
 




         Yaklaşık 3 saat süren programda vatandaşlar tarafından Viranşehir’e Çevre yolu ve dalgeç ne zaman yapılacak ?,  Viranşehir halkı olarak belediyenin yapmış olduğu çalışmaları görüyoruz. Bu çalışmaların mimarı olarak Kaymakam beyin ilçe adına önemli bir kazanımdır ?, İlçenin kuzey mahallelerinde mevcut parklar yoktur. Bununla ilgili belediyenin bir çalışması olacak mı ?, Mezbahane ve hayvan pazarı için çalışmalar ne durumda ?, İlçede düzensiz yapılaşma ile birlikte kentsel düzenleme çalışması yapılacak mı ?, Viranşehir’in elektrik ve su sorunu ne aşamada ve ne zaman aşılacak ? gibi sorulan soruları içtenlikle cevap veren Başkan vekili Çimşit, soruların yakın takipçisi olacağını ve çözümü için çalışmaların yürütüleceğini kaydetti.
 
         Sorunların çözümü noktasında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in büyük desteğinin olacağını sözlerine ekleyen Çimşit, ilçede şuan itibari birçok alanda çözüm için çalışmaların yürütüldüğünü kaydetti.
 
         Programın yapımında emeği geçen tüm başta Gazeteci Ferhat Özer ve Edessa Tv çalışanlarına teşekkür eden Çimşit, Edessa TV’nin ilk kez bir kayyum belediyesini ağırlamış olmalarından ötürü memnuniyet duyduğunu söyledi.22-03-2018
839 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası