• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam215
Toplam Ziyaret12912055

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN 6 BİN M ² HALI ALIM İHALESİ

.


          Viranşehir Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde bulunan Cami ile taziye evlerine destekte bulunmaya devam ediyor.

         Cami ve taziye evi ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarına aralıksız devam eden Viranşehir Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yılda desteğini sürdürüyor. Cami ve taziye evlerine 2018 yılı itibari ile 6 Bin m² halı desteğinde bulunmaya hazırlanan Viranşehir Belediyesi, “ 6 Bin m² Halı alım ihalesi ” gerçekleştirdi.

         Belediye toplantı salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Halaf Kete başkanlığında ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen “ 6 Bin m² Halı alım ihalesi ” ne 8 istekli firma katıldı.

         İhalede isteklilerin vermiş olduğu teklif komisyon tarafından zarfları açılarak okundu. Basına açık şeffaf olarak yapılan ihalede tekliflerin alınmasının ardından yaklaşık maliyet açıklandıktan sonra açık oturuma ara verildi. Kapalı oturumda yapılacak olan durum değerlendirmesinin ardından sonuç isteklilere elektronik posta yoluyla bildirilecek.

         İhale ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, İhtiyaç doğrultusunda merkez ve kırsal mahalle Cami ile taziye evlerine geçen yıl olduğu gibi bu yılda destek verip eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını belirterek, geçen yıl 5 bin, bu yıl ise 6 bin m² halı desteğinde bulunacaklarını kaydetti. Bu amaçla bugün itibari ile 6 bin m² halı alım ihalesi gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Çimşit, Viranşehir Belediyesi olarak Cami ve taziye evlerine önem verdiklerini ve mevcut ihtiyaçların karşılanması için her zaman desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. İhaleye katılan isteklilere ihalenin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Çimşit, katılımcılara teşekkür etti. 20-03-2018

966 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası