• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam558
Toplam Ziyaret12912398

VİRANŞEHİR BİHO'DAN MUHTEŞEM 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMI

.


            Viranşehir Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencilerinin hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zaferi programı büyük beğeni topladı.

            Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezi Şehit Ömer Halisdemir konferans salonunda düzenlenen programa Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Şık, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Nüfus Müdürü Faysal Turan, Ak Parti İlçe Yönetimi, Okul Müdürü İbrahim Obur, Veliler ve Öğrenciler katıldı.

            18 Mart Çanakkale zaferini Şiir, Kompozisyon, Mektup ve görsel olarak anlatan programda en çok tiyatro oyunu ve oratoryo çekti. Vatan savunmasının bedelinin ödenmesi için anadan, yardan ve evlattan vazgeçilebileceği üzerinde kurgulanan tiyatro sonunda katlımcalar dakikalarca oyuncuları alkışladı. Okunan Şiir ve mektup beğeni toplarken, Afrin'e gönderilen mektuplara Askerlerden gelen cevabı halk coşkulu bir şekilde alkışladı.

            Program sonunda bilet karşılığı toplanan paralar Mehmetçik Vakfına gönderilirken programa sponsor olanlara plaket verildi. Dereceye giren Öğrencilere de çeşitli ödüller verildi. Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit yaptığı konuşmada" İmam Hatipler Lider ve Önder yetiştirir, Bunun en büyük kanıtı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bazen bizleri eleştiriyorlar neden bu kadar İmam Hatip Okulları açıyorsunuz diye. 70 yıldan bu yana ülkemizin dört bir yanında var olan İmam Hatip okulları Viranşehir'de zamanında hiç açılmamış. 1999 yılında ancak ilk mezunlarını vermiş. Bu kadar geç kalınmış bir alanda elbette bizler bu açığı kapatmak için çaba harcayacağız. Yapılan bu eleştirileri haksız bir eleştiri olarak görüyorum" dedi. Program sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve 2 saat süren program sona erdi.      20-03-2018









1175 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası