• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam237
Toplam Ziyaret12910208

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ VATANDAŞLA AKÜLÜ ARABA

.


            Viranşehir Belediyesi tarafından İlçedeki 4 engelli vatandaşa, bir motosiklet, 3 tam donanımlı akülü engelli aracı hediye edildi. Bu doğrultuda belediyemizin engelli vatandaşlarımıza verdiği akülü araba sayısı 9’a ulaştı.

            Viranşehir Engelliler Derneğinin talebi üzerine harekete geçen Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit’in talimatı ile 15 Bin TL’ye satın alınan biri benzinli motosiklet, 3 akülü engelli araçları, düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerine verildi.

            Kışa Mahallesinde bulunan Belediye Hizmet binası önünde düzenlenen engelli araç teslim programına, İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi, Engelliler Derneği Başkanı Şehmus Belca, Birim Müdürleri, İhtiyaç sahibi ve aileleri katıldı.

            Programda kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Engellilerin talebi üzerine daha önce 5 ve bugünde 4 engelli vatandaşa akülü araba hediye ettiklerini belirterek, amaçlarının ihtiyaç sahibi vatandaşların ilçenin cadde ve sokaklarında daha rahat gezme ve dolaşmaları olduğunu söyledi. Yardımlarının bunlarla kalmayacağını, imkanları dahilinde bu tür yardımların devam edeceğini ifade eden Başkan Vekili Çimşit, Engelli Vatandaşlarımızın Kamu Kurum ve kuruluş binalarına daha rahat ulaşmaları için de engelli rampaları, Asansör gibi sorunları da gidermeye çalışacaklarını kaydetti. Engelliler Derneği Başkanı Şehmus Belca ise, desteklerinden dolayı Viranşehir Belediyesine teşekkür etti. 17-03-2018

869 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası