• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam444
Toplam Ziyaret12909778

VİRANŞEHİR İBN-İ SİNA LİSESİNDEN JANDARMA KOMUTANLIĞINA ANLAMLI ZİYARET

.


            Viranşehir İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Öğretmen ve Öğrencilerinden Viranşehir Jandarma Komutanlığına vefa ziyareti yapıldı.

            Ziyarete İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Zeydan Kurt ve İlyas Koyuncu, Okul Müdürü Salih Aslan Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı. Jandarma Komutanlığına gelişlerinde heyeti İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Onurcan ve diğer yetkililer karşıladı. Misafirhaneye geçen heyet burada Yüzbaşı Onurcan'a çiçek buketi ve Türk Bayrağı armağan edildi. Türk Bayrağını öperek teslim alan Yüzbaşı Onurcan heyete teşekkür etti.

            Okul Müdürü Salih Aslan" 18 Mart Çanakkale zaferinin arifesinde amacımız ordumuzun yanında olduğumuzu göstermek ve kendilerine moral desteği vermektir. Ülkemizin içinde olduğu bu süreçte biz Öğretmenler ve Öğrenciler olarak her zaman yanlarındayız" dedi. Viranşehir İlçe Jandarma Komutanı  Yüzbaşı Ramazan Onurcan ise" Bu güzel günde bizleri ziyaret etmeniz çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Bizler dünya var oldukça Ülkemizi var gücümüzle sonuna kadar koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim anlayışımız " Vatanını En Çok Seven Görevini En İyi Yapan" dır. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ederim" dedi.

            Daha sonra Öğrenciler tarafından hazırlanan tatlılar askerlere verilmek üzere ilgili birime teslim edildi. Jandarma bahçesinde bulunan araçlar Öğrencilere tanıtıldı. Toplu fotoğraf çekiminden sonra  Viranşehir İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi heyeti buradan ayrıldı.  16-03-2018







1958 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası