• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam87
Toplam Ziyaret12909421

VİRANŞEHİR DEVLET HASTANESİ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

.


             Viranşehir Devlet Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı dolaysıyla ilçede görev yapan doktor ve sağlık çalışanları için program düzenledi. 
 
            Mardin yolu üzerinde bir tesiste düzenlenen kutlama programına İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Belediye Başkan Yardımcıları Halef Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onurcan, İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Aslan, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, SYDV Müdürü Mehmet Özbilek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Halil İmamoğlu, kurum amirleri ve müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum temsilcileri, muhtarlar, doktor ve sağlık çalışanları ile vatandaşlar katıldı.
 
            Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşması yapan Hastane Başhekimi Dr. İlhan Erkan, 14 Mart Tıp Bayramının tarihi sürecini aktararak, Türkiye'de sağlık hizmetlerinin iyi bir noktaya geldiğini vurguladı. Son dönemde Türkiye'deki hekimlerin tıpa büyük katkılar sağladığını kaydeden Erkan, tıp alanındaki yatırımlarla Türkiye'de sağlık turizmi sektörünün oluştuğunu söyledi.
 
              Bir hekim olarak Türk Tabipler Birliğinin tüm hekimleri temsil etmediğini belirten Dr. İlhan Erkan yayınlanan bildiriyi kınadığını belirtti. Erkan; birlik, beraberlik ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyulan bir zamanda ülkemizin bekası için mücadele veren Kahraman Ordumuzun yanında olduğunun altını çizdi.
            Hastane Başhekimi Dr. İlhan Erkan, hekimler ve sağlık personeline yönelik düzenlenen program dolaysıyla Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit'e teşekkür etti.
 
            Kutlama programında bir konuşma yapan Kaymakam Ömer Çimşit, tüm hekim ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak sağlığın toplum nezdindeki önemine vurgu yaptı. Kaymakam Çimşit konuşmasında şu ifadelere yer verdi: " Yeryüzündeki tüm insanlar iyi niyetlerini dile getirdiklerinde sağlık ve sıhhat temennisinde bulunurlar. Bu sağlıktan daha kıymetli bir şeyin olmadığı anlamına gelir. Sağlık elden gittiğinde her türlü fedakarlığı yapmaya hazır oluruz. Mal, mülk, zenginlik sağlığın yerini tutamaz. Bundan dolayı bireyler ve devletler insan sağlığına, toplum sağlığına son derece önem verirler. Sosyal devlet olmanın gereği de sağlığı korumak ve daha iyi bir noktaya getirmektir." dedi.
 
            Sağlık alanında son yıllarda önemli gelişmelerin olduğuna da değinen Kaymakam Ömer Çimşit, ambulans uçak, helikopter ve paletli ambulans gibi hizmetlerin ülkenin en ücra yerlerine kadar hizmet götürdüğüne değindi. Daha önce görev yaptığı ilçelerde verilen sağlık hizmetleri ile ilgili örneklerde veren Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit, bu hizmetlerin daha ileri bir noktaya götürüleceğini kaydetti.
 
            Hastanelerde doktorlara yönelik şiddete dikkat çeken İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, doktorlara yönelik şiddetti kınadığını belirterek, doktor ve sağlık personelinin her zaman yanında olduklarını Kaymakamlık ve Belediye olarak ilçede sağlık hizmetlerini kolaylaştırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
 
            Yapılan konuşmanın ardından sinevizyon gösterisi, doktor ve sağlık personelinin çocuklarının seslendirdiği şiirlerle devam eden programda başta Hastane Başhekimi Dr İlhan Erkan olmak üzere başarılı hekim ve sağlık personeline başarı belgeleri takdim edildi.
 
            14 Mart Tıp Bayramı kutlama programının sonunda Viranşehir Devlet Hastanesine desteklerinden ötürü Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit'e Hastane Başhekimi Dr. İlhan Erkan tarafından teşekkür belgesi verildi. 15-03-2018



949 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası