• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam680
Toplam Ziyaret12912520

KAYMAKAM ÖMER ÇİMŞİT'TEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

.

Toplumumuzun temelini oluşturan, değerlerimize şekil veren cefakar, fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

                Tarih boyunca kadınlarımızı her zaman baş tacı eden, her kadının tattığı annelik makamını yücelten, kadını sadece toplumun bir ferdi değil mimarı ve taşıyıcı olarak gören bir milletin fertleriyiz.

                Değerlerimizin temsilcisi ve koruyucu olan kadınlarımızı toplum içinde aktif bir özne kılmak, yaşamın her alanında yer alabilme imkanını sağlayacak şartları hazırlamak ve kadına yönelik her ayrımcılığa karşı mücadele etmek hepimizin sorumluluğundadır.

                İlçemizde kadınların istihdam seferberliği içinde yer alabilmesi için tüm kamu kurumları olarak üzerimize düşeni yapmaktayız. Refah seviyesinin yükseltilmesi ve kalkınmanın sürdürülebilir olmasında kadınların rolünün çok önemli olduğunun farkındayız. Bu kapsamda ilçemizde kadınlarımıza yönelik faaliyet yürüten Kadın Merkezlerimizde kadınlarımıza yönelik kültürel, sosyal ve ekonomik her türlü çalışmayı destekliyoruz. Hedefi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmak olan Ülkemizde kadınları dışlamak görmezden gelmek kabul edilebilir değildir. Toplumumuzun yapısını güçlendirip şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınlarımız her türlü takdiri haketmektedirler.

                Bu duygu ve düşüncelerle yürekleri sevgi dolu başta şehit ve gazi anneleri ile eşleri olmak üzere ülkemizdeki bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar; sağlıklı, başarılı ve huzurlu günler dilerim.
 
Ömer ÇİMŞİT
Viranşehir Kaymakamı
776 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası