• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam267
Toplam Ziyaret12913720

YENİŞEHİR CAMİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDI

İlçe Müftülüğü Brifing Düzenledi


            Viranşehir İlçe Müftülüğü, Viranşehir Kaymakamlığı öncülüğünde kurumlar birifingi sunumu yapıldı.

            Viranşehir Müftülüğü ve TDV çalışmalarına yönelik yapılan sunuma Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Kurum amirleri, Muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

            Program Kur'anı Kerim ile açıldı. İlçe Müftüsü Kamil Oktay genel değerlendirme sunumu ile Viranşehir'de Müftülük bünyesinde yapılan çalışmalar, Hedeflenen programlar, personel durumu ve genel bilgilendirme yaptı. Yapılan sunumdan sonra İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit söz alarak Viranşehir Belediyesinin İlçe Müftülüğüne yaptıkları katkıyı anlatarak" Göreve geldiğimizden beridir Gerek Camilerimize Taziye evlerimize gerekse Kuran kurslarımıza ciddi katkılarımız oldu. Bu katkılarımız Halı, Klima, Ses sistemi, Demir, Çimento, Hazır beton vs gibi bir yardımlarımız oldu ve yardımlarımız bu yılda inşallah artarak devam edecek." dedi.

            Eğitime dikkat çeken Kaymakam Çimşit" Eğitim alanında geçen yıl rekor denilebilecek yardımlarda bulunduk. Bu yardımlarımız bu yılda devam edecek. İmam Hatip okullarımızın çokluğundan bahsediliyor. Şu anda İmam Hatiplerde eğitim gören Öğrenci oranımız diğer okullara göre % 8 oranında bu rakama göre abartılan sayı doğru değil. Gerçekler ortada, rakamlar ortada. Tüm İmam Hatiplerin açılış tarihlerine baksanız 2016 veya 2017 dir. Ayrıca Kuran Kurslarımız da Müftülük bünyesinde geçen yıl daha aktif hale getirilerek çalışmalar hızlanmıştır. Bizler boşluk bırakırsak birileri gelip bunları dolduruyor. Bunun en somut örneğini 15 Temmuzda gördük" dedi. Soru cevap faslının bitiminden sonra program sona erdi. 06-03-2018

1018 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası