• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam241
Toplam Ziyaret12903018

KÜLÜNK" ŞANLIURFA İBRAHİMİ İTİKADIN KALESİDİR"

.


            Şanlıurfa Ekonomi kulübü tarafından Viranşehir’de “Demir İpek Yolu ve 2023 Türkiye Vizyonu” konulu bir  konferans verildi.

            Konferansa konuşmacı olarak Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk katıldı. Viranşehir Belediyesi Ömer Halisdemir konferans salonunda ki programa Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Ak Parti Ş.Urfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Belediye Başkan yardımcıları Halaf Kete ve Mahmut Şık, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Harran Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Abdullah Ekinci, Ekonomi Kulübü Şanlıurfa Başkanı Mehmet Ulutaş, Daire amirleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve kalabalık bir halk kitlesi katıldı.

            Açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Ulutaş katılımcılara geldikleri için ve bu programın hazırlanmasında emeği olanlara teşekkür etti.  Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk verdiği konferansta  ise " Ortadoğu her dönem batılı güçlerin gündeminde olmuştur. Son dönemde de bu aşikar bir şekilde ortaya çıkmıştır. İbrahimi itikadın kalesi olan Şanlıurfa geçmişte olduğu gibi batılı emperyalistlere ve onların maşalarına prim vermemiştir. Gözüne petrol ve doğal gaz bürümüş batılı emperyalistler orta doğuyu kan gölüne çevirmekten çekinmemiş, Müslümanların döktüğü göz yaşına acımamıştır. Bizi bir birimize kırdırmak için her türlü oyunu denemiş ve denemekten vazgeçmeyecektir. Bunların oyununa artık dur diyen bir lider çıkmıştır. O da tüm mazlumların sesi dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. İnşallah batılıların oyununu hep birlikte liderimizin etrafında kenetlenerek bozacağız" dedi.

            Yapılan konferanstan sonra soru cevap bölümüne geçildi. Bu bölümde daha çok Viranşehir'in büyük sorunu olan elektrik sorunu tartışıldı. Yaklaşık 3 saat süren program sonunda Metin Külünk'e plaket sunumu yapıldı. Toplu fotoğraf çekiminden sonra program sona erdi. 05-03-2018

829 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası