• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam134
Toplam Ziyaret12909468

AZMETTİK BİRLİKTE BAŞARDIK, SINAVLAR VİRANŞEHİR'DE YAPILACAK

Viranşehir Bizim Gazeteden Basın Açıklaması (Uzun İnce Bir Yolun Hikayesi)


            26.01.2016 tarihinde Viranşehir Bizim Gazete Üniversite sınavları ve Açık Öğretim Fakülte Sınavlarının Viranşehir'de yapılması için imza kampanyası başlatmış ve 4444 imza toplayarak ilgili tüm mercilerin yanı sıra Şanlıurfa'nın tüm Milletvekillerine gönderilmişti.

            Bu zaman zarfında dönemin Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'ya da Viranşehir'i ziyaretleri esnasında söylenmiş ve kendisinden ciddi destek gelmişti. Viranşehir'e gelen etkili ve yetkili tüm taraflara bu konu tarafımızdan defalarca söylendi. Güvenimizin kaybolmaya yüz tuttuğu bir dönemde Viranşehir'e atanan Kaymakam Sayın Ömer Çimşit tarafından büyük destek verildi ve konu ile ilgili resmi yazışmalar yapıldı. İşin peşini bırakmamaya azmettik. Bu yazışmalara ek olarak Öğrenci Velilerinden 1500 imzalı dilekçe toplanıp ilgili yazı ile birlikte ÖSYM Başkanlığına gönderildi.

           ÖSYM Başkanlığından gelen cevabi yazı da şartların taşınmadığı meali yazı bile bizim azmimizi kıramadı. Viranşehir'e gelen Aktivistler, gazeteciler, etkili ve yetkili kişilere her fırsatta bıkmadan usanmadan derdimizi anlatmaya devam ettik. Fakat ÖSYM'NİN inadını kıramadık. Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin'in atanmasından sonra İlçe Kaymakamımız ile el ele vererek konu üzerine ciddiyetle gidilmeye devam edildi.

           ÖSYM Başkanlığı en son Kütahya'nın Simav ilçesine bu yetkiyi verirken Twetter üzerinden tüm halkımızla bir kez daha haksızlığa uğradığımızı anlattık. Nüfusu Viranşehir'in Öğrenci sayısı kadar olan bir ilçeye bu hakkı veren ÖSYM Başkanlığına " Eğer Bu Hakkımızı vermezseniz yasal yollarla arayacağımızı anlattık.

                Bu mücadeleye başladığımız 26 Şubat 2016 tarihinden tam tamına 2 yıl geçtikten sonra 26 Şubat 2018 tarihinde İlçe Kaymakamımıza gelen bir telefon ile Sınavların Viranşehir'de yapılması için ÖSYM Başkanlığı karar alındığını söyledi. Bu Müjdeli haberi tevafuken yanında olduğumuz bir sırada Sayın Valimiz Abdullah Erin Bizzat söyledi.

                Ben değil Biz olarak bunu hep birlikte sonunda başardık. Bu uğurda emeği geçen Başta Sayın Valilerimiz Güngör Azim Tuna ve Abdullah Erin, İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit ve her zaman yanımızda olan Değerli Viranşehir halkına çok teşekkür ediyoruz. Allah katkısı olan herkesten razı olsun. 27-02-2018

1468 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası