• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam125
Toplam Ziyaret12911518

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN 16 MAHALLE MUHTARINA “ MUHTARLIK OFİSİ ” DESTEĞİ (VİDEO)

.


         Viranşehir Belediyesi, Mahalle muhtarlarına yönelik desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

         Geçtiğimiz yıl 16 merkez mahalle muhtarına çok fonksiyonlu yazıcı desteği sağlayarak vatandaşların daha iyi şartlarda hizmet alabilmesini kolaylaştıran Viranşehir Belediyesi,16 muhtara bu kez “ Muhtarlık Ofisi ” desteğinde bulunmaya hazırlanıyor. İlçenin farklı semtlerinde vatandaşlara hizmetlerini sürdüren mahalle muhtarları, Viranşehir Belediyesi’nin girişimleri sonucu artık sabit belirlenmiş yerlerde yeni inşa edilecek olan modern Muhtarlık ofisleri ile daha iyi hizmet verecek.

         16 merkez mahalleye en yakın parklarda toplamda 34 m2 alan üzerinde inşa edilmesi planlanan Muhtarlık Ofisleri için Belediye hizmet binasında “ Muhtarlık Yazıhanesi yapım işi ” ihalesi yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Halaf Kete nezaretinde Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen ihaleye 8 istekli firma katıldı. Basına açık şeffaf olarak gerçekleşen ihalede isteklilerin teklifleri komisyon tarafından açılıp okundu. Tekliflerin okunmasının ardından açık oturum kapatılarak, kapalı oturuma geçildi.

         Kapalı oturumda Komisyon değerlendirmesinin ardından ihale sonucu isteklilere elektronik posta yoluyla iletilecek. Konu ile ilgili olarak Viranşehir Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit yaptığı açıklamada; Yaklaşık 34 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Muhtarlık Ofislerinin içerisinde Wc, Mutfak ve Muhtarlık bölümlerinin olacağını kaydetti.

         Viranşehir Belediyesi olarak vatandaşların ihtiyaçlarına ve taleplerine daha hızlı cevap vermek adına muhtar ofisleri projesini hayata geçirdiklerini sözlerine ekleyen Çimşit, Projenin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek emeği geçen herkese teşekkür etti. 21-02-2018



921 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası