• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam633
Toplam Ziyaret12913241

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ ONLARI DA DÜŞÜNDÜ

.


         Viranşehir Belediyesi, yeni bir sosyal projeye imza atarak “ Kuşlar Üşümesin ” sloganı ile Kuşlar için 300 adet Sıcak yuva yaptırdı.

         Kuşların sığınıp barınabilmeleri amacıyla yaptırılan kuş yuvaları Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki parklarda bulunan ağaçlara monte edilmeye başlandı.

         Tamamı ahşap olan Kuş yuvaları vernik boyama işleminin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Şık nezaretinde parklardaki ağaçlara konuldu.

         Konu ile ilgili olarak Viranşehir Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit yaptığı açıklamada; İlkleri gerçekleştiren bir belediye olup doğaya ve canlılara önem verdiklerini belirterek, bu amaçla yürütülen çalışma kapsamında İlçedeki parklara hazırlanılan “ Kuş Evleri ” ni monte etmeye başladıklarını kaydetti.

         Canlıların korunması amacıyla böylesi anlamlı bir çalışma gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Çimşit, “  Hepimizin ortak yaşam alanı olan doğanın yanı sıra, içinde bulunan canlıları da korumalıyız. Doğayı ve canlıları korumak amacıyla yapılan bu çalışmalara her zaman destek vereceğiz. Daha önce Sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak kedileri için yuva yaptırıp parklarımıza yerleştirdik şimdide Kuşlar için Kuş evlerini hazırlayıp parklarımıza monte ediyoruz. Çünkü doğaya ve canlılara önem veren bir belediyeyiz " diye konuştu. 20-02-2018

740 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası