• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam299
Toplam Ziyaret12911692

HRÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİNE DESTEK

.


         Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Şanlıurfa’da devam eden okuma yazma seferberliğine destek vererek,  mevsimlik işçilerin çocuklarına okuma yazma öğrenmelerine yardımcı oluyorlar.

         Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı 3.sınıf öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında, ilköğretimde akranlarına göre okuma-yazma güçlüğü yaşayan öğrencilere, okuma ve yazma öğretimi vermeye başladılar.

         Mevsimlik işçilerin İlkokul öğrenimi çağındaki çocuklarının okuma-yazma sorunun çözümüne yönelik, Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Eğitimi Araştırma Görevlisi Gürkan Çetin’in koordinatörlüğünde, Doç. Dr. Mustafa Özmusul, Doç. Dr. Mehmet Yılmaz, Doç. Dr. Zübeyde Demet Kırbulut, Doç. Dr. Hüseyin Kotaman, Yrd. Doç. Dr. Fatih Mehmet Ciğerci ve Arş. Gör. Mesut Yıldırım’ın desteğiyle belirli bir program çerçevesinde Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulunda okuma ve yazma eğitimi başlatıldı.

         Bölgemizde çok sık rastlanan sorunlardan biri olan mevsimlik işçilerin İlkokul öğrenimi çağındaki çocuklarının, eğitim-öğretim dönemini erken bırakmaları ya da eğitim-öğretim dönemine geç başlamalarından okuma ve yazma öğrenemedikleri ya da okuma-yazma konusunda çok yetersiz kaldıklarını belirten Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bürhan Akpunar; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan “Okuma-Yazma Seferberliği” kapsamında, İlköğretim Bölümü öğrenci ve hocalarımız bu durumda olan okullardaki öğrencilere destek vermeye başladılar” dedi.

         Mevsimlik işçi sorunundan dolayı öğrencilerde görülen okuma ve yazma sorununun Şanlıurfa ilindeki çoğu okulda olabileceği göz önüne alındıklarını belirten Dekan Akpunar, Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak bu durumda olan okullardaki öğrencilere okuma ve yazma desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. 20-02-2018

807 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası