• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam109
Toplam Ziyaret12902453

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİ

.


         Viranşehir’de Sosyal Belediyecilik anlamında çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Viranşehir Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek Ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başladı.

         Hizmet kalitesini her geçen gün yenileyen Viranşehir Belediyesi, İlçenin yenişehir mahallesinde bulunan Şehit Ahmet Oktay Günak parkında Ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermek için çalışmaları tamamladı. Kısa bir süre önce Şehit parkında yapılan çalışmanın ardından Wi-Fi ücretsiz olarak halkın hizmetine sunuldu.

         Ücretsiz internet erişimi, 5651 Sayılı İnternet Yasası’na uygun olarak hizmet veriyor. Vatandaşlar ağını seçtikten sonra yeni kullanıcı kaydı yaparak telefonlarına gelen SMS şifresi ile ücretsiz Wi-Fi hizmetinden kolaylıkla yararlanabilecek.

         Konu ile ilgili olarak Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit yaptığı açıklamada; Halkımızın yoğun olarak bulunduğu parklarda ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermek için çalışmalar yaptıklarını, Çalışmalar kapsamında Wi-Fi hizmetinin ilk olarak Şehit Ahmet Oktay Günak parkında sunulduğunu kaydetti.

         İnternetin günümüz dünyasında çok önemli bir yer edindiğini ifade eden Çimşit, “  Biz de hem sosyal belediyecilik hem de akıllı şehir anlayışımız ile Şehit Ahmet Oktay Günak parkımızda ücretsiz internet erişimi hizmeti için çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımız boş zamanlarını yoğun olarak geçirdiği bu alanları daha keyifli ve verimli hale getirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu anlamda yürüttüğümüz çalışmanın ilk etabı Şehit Ahmet Oktay Günak parkında yapıldı. Wi-Fi hizmetini ilerleyen zamanlarda diğer parklarımızda da vermeyi düşünüyoruz ” diye konuştu. 19-02-2018

912 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası