• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam569
Toplam Ziyaret12910540

VİRANŞEHİRDE 17 ŞUBAT ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

.

 

         Geçtiğimiz yıl 17 Şubat’ta yenişehir mahallesinde bulunan Adliye lojmanlarına yönelik gerçekleşen menfur terör saldırısında şehit olan Emniyet Bekçisi İbrahim Kete ve Evinin önünde kediye süt vermek için dışarı çıkan Ortaokul Öğrencisi Ahmet Oktay Günak için 1. yıl münasebetiyle Viranşehir Belediyesi, Viranşehir Kaymakamlığı ve Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ortak anma programı düzenlendi.

         Ortak düzenlenen şehit anma programına Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Viranşehir Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onurcan, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Aslan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, STK Temsilcileri, Daire Başkanları, Birim Müdürleri, Şehit Ahmet Oktay Günak’ın Ailesi, Viranşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Fethi Ekinci ve çok sayıda davetli katıldı.

“ 17 Şubat Şehitleri için mevlid okutuldu, Şehit adında Kur’an kursu açıldı ”

         Anma programı Uhud Camisinde okutulan mevlid-i şerif ile başladı. Ardından Viranşehir Belediyesi tarafından 2 bin kişilik hazırlanan yemek programa katılanlara ikram edildi. Yemeğin ardından program Şehit Ahmet Oktay Günak adında 4-6 yaş Kur’an Kursu’nun açılışı ile devam etti. Açılışta Kur-an kursun hayırlı olması temenni edilerek, şehitler için dua edildi.

“ Saldırının gerçekleştiği Adliye Lojmanlarına ziyaret ”

         İlk program burada sona erdi. İkinci program Adliye sarayında gerçekleşti. Adliye Sarayı’nda İl Müftüsü ihsan Açık tarafından dua okutuldu. Okunan duaların ardından üçüncü program patlamanın gerçekleştiği alanda sürdü. Patlamanın meydana geldiği alana giden protokol üyeleri burada da şehitler için dua edildi.

“ Şehit İbrahim Kete Okul açılışı yapıldı ”

         Dördüncü program Şehit Bekçi İbrahim Kete’nin bir okula isminin verildiği TOKİ bölgesinde devam etti. TOKİ bölgesine giden protokol burada da Şehit İbrahim Kete’nin isminin verildiği okulun açılışını gerçekleşti. Açılışın ardından beşinci program Spor Kompleksinde devam etti.

“ Şehit Ahmet Oktay Günak Masa tenisi turnuvası ödülleri verildi ”

Düzenlenmiş olan şehit Ahmet Oktay Günak masa tenisi turnuvasında turnuvayı kazanan kişilere ödülleri verildi.

 “ Şehit Ahmet Oktay Günak park açılışı ”

         Altıncı ve son program Şehit Ahmet Oktay Günak’in isminin verildiği park açılışı ile sürdü. Burada da protokol üyeleri tarafından Parkın açılış kurdelesi kesilerek park resmi olarak halkın hizmetine sunuldu.

         Park açılışı sonrasında kısa bir konuşma yapan Viranşehir Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit,1. yıl münasebetiyle gerçekleşen ortak anma programında Şehitlere Allah’tan rahmet dilediklerini ifade ederek, Ailelerine de sabır ve ihsan eyledi.

         Anma programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Çimşit, programın ilerleyen yıllarda da devam ettirilmesi temennisinde bulundu. Saat 11.30’da başlayıp 16.00’a kadar devam eden “ 17 Şubat Şehitleri anma programı ” park açılışının ardından sonra erdi. 18-02-2018














975 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası