• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam63
Toplam Ziyaret12911057

EN SEVGİLİNİN (SAV) EMANETLERİNE HEDİYE YAĞDI

Viranşehir Bizim Gazete ve Viranşehir İHH İşbirliği İle


            Viranşehir Bizim Gazete ve Viranşehir İHH temsilciliği işbirliği ile "En Sevgilinin (sav) Emaneti olan yetimlere 14 Şubatta hediye yağdı.

            İHH Viranşehir temsilciliği ile birlikte ortaklaşa yaptığımız organizasyon ile Viranşehir'de bulunan yaklaşık 200 yetim çocuğa çeşitli hediyeler verildi. Viranşehir Bizim Gazete ve Matbaa tesisinde yapılan programa Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ve Yönetim Kurulu üyeleri, İHH Viranşehir temsilcisi Mehmet Emin Kavrat, Yetim çocuklarımız ve aileleri katıldı.

            Yaklaşık 5 gün önce başlattığımız kampanya ile yetim çocuklarımıza ve ailelerine hayır severlerin vermiş olduğu hediyeler verildi. Yapılan Bu organizasyonda Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit 200 yetim ve ailesine Belediye olarak giyim yardımında bulundu. Kaymakam Çimşit" Yaptığınız bu anlamlı çalışmadan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Belediye olarak daha önce dağıttığımız 150 bin kişiye giyim yardımından sonra 50 bin kişiye daha giyim yardımı yapacağız" dedi.

              Belediye Meclis üyesi Cahit Ateş 50 yetim çocuğa ayakkabı alarak yardımda bulundu. Kardeşler ve Yenişehir Kırtasiye 50 yetim çocuğa oyuncak, kırtasiye malzemesi ve çeşitli armağanlar verdi.

             Ak Parti Gençlik kolları Başkanı M. Garip Köroğlu, Viranşehir Gündemi Gazetesi imtiyaz sahibi Nurettin Karakış, Selman Tekin, Abdullah Çelik, Talip Gold sahibi Bedrettin Tart, Memoli Giyim Sahibi Mehmet Yardımcı ve isminin açıklanmasını istemeyen bir çok vatandaş düzenlenen kampanyaya destek vererek yetimlerin sevinmesine vesile oldular.

            Yetim aileler ve çocuklar kendilerine hediye alan tüm hayırseverlere çok teşekkür ederek " Hepsinden ve bu organizasyonu yapan herkesten Allah razı olsun. Onlar bizim çocuklarımızın yüzünü güldürdü Yüce Allah'ta onların ve çocuklarının yüzünü güldürsün" dediler. Gelen konuklara verilen çeşitli ikram ve toplu hatıra fotoğrafı çeliminden sonra program sona erdi.  14-02-2018



  
      

1074 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası