• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam451
Toplam Ziyaret12910422

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ VİRANŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ (VİDEO)

.


         Ziyarette Viranşehir Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye’nin 2017 yılında yaptığı ve hayata geçirdiği hizmetleri kapsamlı bir şekilde Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye sundu.

         Başkan Vekili Çimşit yaptığı sunumda; 2017 yılı içerisinde birçok önemli projeye imza atıp, Sosyal, Kültürel, Eğitim, Alt yapı, Üst yapı, Araç filosunu güçlendirme ve yeşil alanlarla ilgili önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi.

         Bu anlamda desteklerinden ötürü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Çimşit, Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerini her zaman yanlarında hissetmek istediklerini belirtti.

         Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, Viranşehir Belediyesi kaynaklarının doğru, planlı ve programlı bir şekilde yapıldığını, bu organizenin düzenlenmesini ise çok doğru bulduğunu kaydetti.

         Belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Çiftçi, Viranşehir Belediyesi’nin çok doğru yolda olduğunu, halka en iyi şekilde hizmet ettiğini, gidip 13 ilçe belediyesinin çalışmalarını gördüğünü ancak Viranşehir Belediyesinin 1 yıl içerisinde çok güzel hizmetlere imza attığını söyledi.

         Bu anlamda yürütülen çalışmadan ötürü Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit’i ve Belediye yönetimini tebrik eden Çiftçi, işbirliği içerisinde 2018 yılında Viranşehir’de önemli hizmetleri hayata geçireceklerini aktardı.

“ 2018 yılı Viranşehir için altın yılı olacak ”

         Büyükşehir Belediyesi olarak 2018 yılı Viranşehir’de yapılacak olan hizmetlerle ilgili derginin çıkarılıp halka dağıtılacağını dile getiren Çiftçi, “ Viranşehir’in su sorununu 24 saat ve arıtılması noktasında çok önemli bir çalışma ihale aşamasına geldi. 60 Milyon TL’lik ihale 28 Şubat’ta gerçekleşecek. Bunlara bağlı olarak Sanayi Sitesi ve Hürriyet Mahallesi’nde Alt yapı çalışmalarımız başladı. Beraberinde ilçemiz için 20 milyonluk kanalizasyon ihalesini gerçekleştirdik. Yeşil alan çalışmaları kapsamında da orta refüjlere başlandı.60 Bin m2 alan üzerindeki parkında ihalesini gerçekleştirdik. Yine Viranşehir doğalgaza kavuşuyor. Doğalgazın ilçeye kazandırılması için konunun Ankara ile yakın takipçisiyiz. Planlama ile ilgili olarak Viranşehir’i rahatlatabilecek atık su arıtma tesisin projesi tamamlandı. Yatırım noktasında iller bankasında kredi işlemi ile ilgili onay bekliyoruz. Aynı şekilde mezbahane ve hayvan pazarı için imar planı ve proje tamamlanarak kaynak noktasında bakanlık ile müracaata bulup çözüme kavuşturacağız. Ayrıca kısa süre içerisinde 2018 yılı içerisinde 110 km Sıcak asfalt yapımı için programımızı hazırladık ” diye konuştu.

         Konuşmasının devamında Büyükşehir Belediyesi olarak Viranşehir Belediyesi’nin her zaman destekçisi olacaklarını sözlerine ekleyen Çiftçi, yapılan planlamalarla ilgili olarak 2018 yılının Viranşehir için altın yılı olacağını kaydetti.

         Açıklamaların ardından Başkan vekili Ömer Çimşit tarafından Başkan Nihat Çiftçi’ye hediye verildikten sonra program sona erdi.

         Belediye Toplantı salonunda gerçekleşen programa Viranşehir Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Daire Başkanları, Birim Müdürleri, Kurum Amirleri ve çok sayıda partili katıldı. 13-02-2018





1062 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası