• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam590
Toplam Ziyaret12912430

KAYMAKAM ÇİMŞİT VE BAŞKAN TEKİN'DEN DEVLET HASTANESİNE GECE ZİYARETİ

.


         Kaymakam Ömer Çimşit, Viranşehir Devlet Hastanesi tarafından başlatılan mesai dışı poliklinik uygulamasını yerinde görmek ve yatılı hastaları ziyaret etmek amacı ile Viranşehir Devlet Hastanesini ziyaret etti.
 
         Viranşehir Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Kaymakam Ömer Çimşit, faaliyetler hakkında Hastane Başhekimi Dr İlhan Erkan’dan bilgi aldı.
 
         Viranşehir Devlet Hastanesi Acil Bölümü, Diş, Kadın Doğum, Dahiliye ve Çocuk Polikliniklerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Ömer Çimşit, burada görev yapan doktorlardan bilgi aldı.
 
         Viranşehir Devlet Hastanesinin her geçen gün hizmet kalitesini yükselttiğini ifade eden Kaymakam Ömer Çimşit şunları kaydetti: “ 200 bini aşkın bir nüfusa hitap eden Viranşehir Devlet Hastanemizde başlatılan mesai dışı poliklinik uygulaması vatandaşlarımız doktorlara ulaşmada daha kolay bir imkâna kavuşmuş oldu. Bu uygulama ile mesai saatleri içerisindeki yoğunluk azaltılarak daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmuş olacağız. Gün içerisinde hastaneye gelerek sağlık hizmetinden yararlanamayan vatandaşlarımız mesai sonrasında hastanemize gelerek hizmet alabilecekler. Başta Viranşehir Devlet Hastanesi yönetimi olmak üzere doktorlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Viranşehir Devlet Hastanesinde muayene olan hastaları ziyaret eden Kaymakamım Ömer Çimşit hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Viranşehir Devlet Hastanesi ziyareti boyunca Kaymakamım Ömer Çimşit’e Hastane Başhekimi Dr İlhan Erkan ve hastane yönetimi ile Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin eşlik etti. 08-02-2018



1110 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası