• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam659
Toplam Ziyaret12912499

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK

.


         Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte bulunan 70 Amatör Spor Kulübüne maddi destek sağlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Amatör spor kulüplerine her zaman destek sağladıklarını söyledi.

         Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa'da Amatör Spor Kulüplerinin desteklenmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından 70 Amatör Spor Kulübüne maddi yardım yapıldı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Cumhuriyet Tesislerinde düzenlenen programa: Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Ersun Yanal, spor adamı ve yorumcusu İbrahim Halil Ülgen, spor yazarı Murat Şahin Şahanoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, ASKF Şube Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ile kulüp temsilcileri katıldı.

 ÜLKENİN HUZURUNU BOZAN TERÖR UNSURLARINI LANETLİYORUM

         Kulüp temsilcilerine çeklerine veren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Ali Aydar'a Allah'tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diledi.

         Ülkenin huzurunu bozan tüm terör unsurlarını lanetlediğini belirten Başkan Çiftçi, "Dün Ağrı'da hemşerimiz, Harranlı kardeşimiz, Şehidimiz Ali Aydar, kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim ülkenin birliğine, beraberliğine selamet nasip etsin. Bu ülkenin huzurunu bozan tüm terör unsurlarını tekrar lanetlediğimi ve kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

AMATÖR SPORA HER ZAMAN DESTEK SAĞLIYORUZ

         Amatör spor kulüplerine her zaman destek sağladıklarını ve bu yönde Büyükşehir Belediyesinin önemli çalışmalara imza attığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Eğer bir ilde siz gençleri sporla buluşturmayı hedef haline getirmişseniz ve bir yerel yönetici mantığıyla bakıyorsanız hangi branş olursa olsun, hangi alanda olursa olsun fark etmeksizin sporu desteklememiz lazım. Bizim için halkın ne kadar geniş bir tabanda sporla buluşturursak biz o kadar kendimizi başarılı ve mutlu kabul ederiz. Profesyonellik, profesyonel spor kulüplerinin işidir. Profesyonel spor kulüplerini de yöneten yönetim kurulları ve başkanlarıdır. Bize düşen halkımızı sporla buluşturmamızdır. Büyükşehir Belediye Başkanlığı amatör anlamında buna böyle bakıyor. Amatör spor kulüplerine her sene Büyükşehir Belediye Başkanlığımız tarafından tüm kulüplerimize eşit, kardeşçe kabul edilerek destek veriliyor. 70 amatör spor kulübümüze maddi destek sağlanıyor. Şu an 4 merkezde aynı anda futbol merkezi yapıyoruz. Futbol merkezimiz tamamlandıktan sonra bu defa amatör spor kulüpleri evini başlatıyoruz" diye konuştu.

ŞANLIURFASPOR BU KENTİN MARKA DEĞERİDİR

         Şanlıurfaspor'un kentin marka değeri olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi tarafından her zaman destek sağlandığını belirten Başkan Çiftçi, "Şanlıurfaspor bu kentin her zaman bir marka değeridir. Şanlıurfaspor her zaman kurum, kuruluş, belediyeler ve en fazla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından destek görmüştür. Son haftada kulübümüzün transfer yapabilmesi için ve bulunmuş olduğu ligde başarıya gidebilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanlığı üstün çabalarla kulübü bu zorluktan kurtardı ve kurtarmaya da devam edecektir. Eğer sporun başında Şanlıurfa varsa, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı bu kulübüne sahip çıkacaktır ve sorunlarını çözecektir. Şanlıurfaspor şehrimizin takımıdır, gençlerimizin sevdasıdır ve o kulübede bakış açımız budur. Şanlıurfaspor'a destekte benim sorumluluklarımdan bir tanesidir. Ama orayı yöneten ben değilim, o kulübün kararlarını veren ben değilim, sadece Şanlıurfa'da bir sorumluluk taşıyan bir belediye başkanı olarak kulübüme gerekli olan desteği sağlıyorum. Şanlıurfaspor kulübü kesinlikle Şanlıurfa'ya mal edilmelidir. Delege ve üye yapısıyla Şanlıurfa'nın tamamını kucaklaması gerekiyor. Yönetimi ve yöneticiler spora ve futbola hizmet veren, bu işi bilen ve sahayı bilen kişilerden muhakkak suretle destek alması gerekiyor. Eğer Şanlıurfalıysanız, sporu seviyorsanız, spora sevdalıysanız ve futbolu seviyorsanız bu şehrin marka değeri olarak görüyorsanız ruhunuzla, benliğinizle, kişiliğinizle, çalışkanlığınız ve dürüstlüğünüzle kendinizi bu kulübe adayınız. Her zaman siyasi yaşamım içerisinde AK Parti'nin kuruluşundan bu yana 17 yılda tüm gençliğini Şanlıurfa hizmetine adamış bir kardeşiniz olarak Şanlıurfaspor hiçbir zaman Nihat Çiftçi'nin nezdinde siyasete alet edilemez ve edilmemelidir. Şanlıurfaspor ayrı bir yerde değer olarak durmalıdır. Biz bir spor şehri olmayı istiyoruz. Her branşta bir spor şehri olabilmek için çalışmalarımız devam ediyor. Uzmanlardan faydalanarak, onların yol haritasını belirleyerek bu başarıyı yakalamak istiyoruz. Spor alanında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi büyük gelişmelere imza atıyor. Birçok tesis, GAP vadisi, mini golftan tenis sahalarına kadar tüm tesisler yapılıyor. Şanlıurfa futbol merkezi inşaatı başladı ve bu tesisi bitirip Amatör spor evlerinin inşasına başlayacağız" dedi.

          Amatör spor kulüplerinin büyük bir aile yapısına sahip olduğunu ifade eden Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez ise, amatör kulüplere yapılan desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

         ASKF Şube Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ise kentte amatör evinin yapılmasında katkıda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

         Yapılan konuşmaların ardından kulüp temsilcilerin çekleri takdim edildi.

          Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın konuşmacı olarak katılacağı 'Dünyada ve Türkiye'de Futbol Paneli' 2 Şubat Cuma günü saat 14.30'da Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda yapılacak olup panele tüm halkımız davetlidir. 01-02-2018

 

 

 

744 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası