• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam553
Toplam Ziyaret12909887

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN ‘`SIRADIŞI KONFERANS``

.


            Viranşehir Belediyesi konferans serilerine devam ederek bu defa Sıra Dışı programının yapımcılarını Viranşehir'e davet ederek bir program düzenledi.

            Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezi Ömer Halisdemir konferans salonunda ki programa Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Belediye Başkan yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Ş.Urfa Büyükşehir Başkanı Danışmanı İbrahim Gelin, Viranşehir Koordinatörü Aladdin Milli, Kültür Merkezi Müdürü İbrahim Çoban, STK Başkanları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

            "Milli ve Yerli Türkiye" konulu programa katılan Gazeteci Yazar Turgay Güler ve Tarihçi Prof. Dr. Mehmet Çelik Yakın tarihimizde ve uzak tarihten örnekler ile Batının Müslüman coğrafyada yaptığı tahribatı anlattılar. Güler" Amerika'nın gece kurt postuna girer sürüye dalar, gündüz çoban ile birlikte telef olan kuzulara ağlar" sözü salondakilerden büyük alkış aldı. Gazeteci Turgay Güler Batılıların Osmanlı döneminde Afrika'da ki ülkelerde nasıl oyunlar oynanarak insanları kandırdıklarını örnekleri ile anlattı. Özellikle Belçika'nın Afrika'da 15 Milyon masum insanın nasıl katledildiklerini anlatırken duygulu anlar yaşandı. Sözde medeniyet getirmek amacıyla Afrika ülkelerini nasıl bölüp parçalayıp ve sömürüp onları parçaladıklarını anlattı.

            Tarihçi Prof. Dr. Mehmet Çelik ise Osmanlı İmparatorluğunun son döneminde bölgemizde neler yaşandığını, İngilizlerin ve Fransızların bölge insanlarını nasıl ayrıştırarak bir birlerine düşürdüklerini ibretlik olayları anlatarak örnekler verdi. Bu ülkenin Türk'ün hakkı olduğu kadar Kürdün, Arap'ın, Laz'ın da hakkı olduğunu söyleyerek bunu Çanakkale'de ülkeyi savunduklarında gördüklerini anlattı. Batının türlü oyunlar ile bizi birbirimize düşürmek için ellerinden geldiğini yaptığı ama artık Müslüman halkımızın bunun farkında olduğunu, oyuna gelmeyeceğini söyledi.

            Yaklaşık 2 saat süren program sonunda Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit günün anısına konuklara birer hediye vererek onlara katkılarından dolayı teşekkür etti.  23-01-2018



     

920 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası