• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam45
Toplam Ziyaret12908186

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ “ZEYTİN DALI ” HAREKATINA DESTEK AMAÇLI TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

.


            Viranşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği’nin istemi ile Suriye’nin Afrin kentine yönelik başlatılan “ Zeytin Dalı ” harekatı destek sunmak amacıyla esnaf ve halka 15 Bin adet Türk Bayrağı dağıttı.

            Suriye’nin Afrin kentine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri TSK’nın başlatmış olduğu “ Zeytin Dalı ” harekatına destek amaçlı Şanlıurfa Valiliği’nin çağrısı üzerine Viranşehir Belediyesi Türk bayrağı dağıtımı gerçekleştirdi. Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan Türk Bayrağı dağıtımına Polis ekipleri de destek verdi. Bayrak dağıtımında kimi vatandaş dağıtılan bayrakları işyerlerine asarken, kimi vatandaş ise araçlarına ve evlerine asarak destek verdi.

            Konu ile ilgili olarak Belediye Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Bayrak dağıtımı ile Türk askerine manevi destekte bulunduklarını belirterek, amaçlarının Afrin’de hareketa katılan Askerlere bayrak ile alınan dualarla destek olmak olduğunu söyledi.

            Çimşit, “Ordumuz Afrin'de yoğun amansız bir mücadele içerisine girdi. Ülkemiz sınırları içerisinde olan vatandaşlar olarak kenetlenmiş durumdayız. Bizde Viranşehir halkını bu anlamda sürece katkı sunmak için davet ettik. Kendilerine bayraklar dağıttık. Şehrin dört bir yanını bayraklarla donatıyoruz. Vatandaşlarımız fiili olarak bu sürecin içinde olmayabilir ama hepsinin dualarının o kahramanlarımızla olduğunu biliyoruz. Rabbim kahramanlarımıza güç ve kuvvet versin. Bu anlamda tüm halkımıza 15 Bin Adet Türk Bayrağı dağıttık ” diye konuştu. 22-01-2018

1130 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
Hava Durumu
Saat
Site Haritası