• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam426
Toplam Ziyaret12902770

VİRANŞEHİR KAYYUM BELEDİYESİNDEN “ ASR-I SAADET`TE KARDEŞLİK” PROGRAMI

.


         Viranşehir Kayyum Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında “Asr-ı Saadet’te Kardeşlik” Programı düzenlendi.

         Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Şehit Halis Demir konferans salonunda düzenlenen Ömer Döngeloğlu ile sohbet programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

         Salonu tıklım tıklım dolduran Viranşehir halkı, Döngeloğlu'nun keyifli sohbetiyle asr-ı saadet günlerine seyahat etti.

         Programa, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, İlçe Kaymakamı Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit, Belediye Başkan yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık,Arslan Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Viranşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ekinci,AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Eski ilçe başkanı Mehmet Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

         Kardeşlik programı, Lise öğrencisi Nisanur Bakırcı’nın okuduğu Veda Hutbesi ile başladı. Ardından  sonra sahne alan İlahi sanatçı Recep Arslan, Türkçe ve Kürtçe okuduğu birbirinden güzel ilahilerle devam etti. “Sohbet Programı”nda konuşan İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, ayet ve hadislerle süslediği sohbetinde Hz. Muhammed'i (s.a.v.) ve o dönemi anlattı.

         Etkileyici anlatımı ile birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapan Ömer Döngeloğlu, " Dini daha çok öğrendikçe daha çok yaşamamız gerekiyor. Peygamberimizin hayatından örnek almalıyız" dedi. Hz. Muhammed (s.a.v.) ve sahabeden hatıralar paylaşan Döngeloğlu, İslam’daki kardeşliğin önemine dikkat çekti.

         Yaklaşık 2 saat süren programda gözlerden yaş, dillerden dua ve salat-u selam döküldü. Programın sonunda  Milletvekili Mehmet Akyürek, Ömer Döngeloğlu’na, Viranşehir Kaymakamı ilçe Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit ise, sanatçı Recep Arslan’a günün anısına plaket takdim etti. Kardeşlik programı çekilen hatıra foroğrafı ile son buldu. 14-01-2018







919 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası