• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam571
Toplam Ziyaret12909905

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ KENDİ ÖZ KAYNAĞIYLA ARAÇ ALDI (VİDEO)

.


         Viranşehir Kayyum Belediyesi, Halka hizmet noktasında araç parkına yeni araçlar kazandırmaya devam ediyor.

         Daha önce Belediye’nin öz kaynakları ile alınan bir çok aracı Belediye’nin araç parkına kazandıran Kayyum Belediyesi, Toplamda 261 Bin TL’ye yeni aldığı 3.5 m ³ yol süpürme Aracı ile gücüne güç kattı.

         Yeni alınan 3.5 m ³ yol süpürme aracı için Belediye hizmet binası önünde Araç tanıtım töreni düzenlendi.

         Araç tanıtım törenine Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Park Bahçe Müdürü Mithat Kemal Alay ve Birim Müdürleri katıldı.

         Törende araç hakkında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Her geçen gün araç parklarına yeni araç ekleyip güçlerine güç kattıklarını belirterek, “  Belediyemize bir hizmet aracı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemize son olarak kazandırdığımız araç yol süpürme aracıdır. Daha önce Belediyemiz Öz kaynaklarından DMO ( Devlet Malzeme Ofisi )’nden siparişini vermiştik. Aldığımız araç toplam 261 Bin TL maliyetinde 3.5 m ³ yol süpürme aracıdır. Aracımız Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde ilçe merkezimizdeki caddelerimizin temizliği ile halkımızın hizmetinde daha hızlı ve modern bir şekilde olacaktır. Yeni aldığımız aracımızın halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, Emeği geçen başta başkan yardımcılarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum ” diye konuştu.



         Belediye’ye hizmet aracı kazandırma noktasında bundan sonra da çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekleyen Çimşit, yakın bir tarihte siparişi verilen 3 Adet Kamyonunda İller Bankasından alınan Kredi yoluyla ilçeye getirilip Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde halkın hizmetine kazandırılacağını kaydetti.

         Yapılan açıklamanın ardından Aracı inceleyen Başkan vekili Ömer Çimşit, Başkan Yardımcısı Mahmut Şık ile birlikte araca binerek kontak çalıştırdı. Park Bahçe Müdürlüğüne anahtar teslim ettikten sonra tören sona erdi. 12-01-2018

826 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası