• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam472
Toplam Ziyaret12909286

KAYMAKAM ÇİMŞİT VE BAŞKAN YARDIMCILARINDAN YILIN İLK ZİYARETLERİ

.


            Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit ve Eşi Esra Çimşit ile Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi 2018 yılının yeni doğan ilk bebeklerini hastanede ziyaret ettiler. Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanları Ali Tekin, Mehmet Yıldırım da hazır bulunurken Hastane kapısında gelen heyeti Viranşehir Başhekimi Dr. İlhan Erkan karşıladı. Heyet ilk önce yeni Doğan servisinde çalışan ebe ve hemşirelerin yeni yılı kutlandı.

            2018 yılında ilk doğan biri Türk vatandaşı biri Suriye vatandaşı iki bebeği ziyaret eden heyet annelere hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit ve beraberinde ki heyet yeni doğan bebeklere " Hoş Geldin Bebek" kampanyası çerçevesinde hediye paketi armağan ettiler. Çimşit burada yaptığı konuşmada" Viranşehir Belediyesi heyeti olarak 2018 yılında doğan ilk bebekleri ziyaret ettik. Onlara ve yeni doğan bebeklere çeşitli hediyelerimiz oldu. Ben anne ve babayı tebrik ediyor hayırlı bir evlat olmasını diliyorum. Biz belediye olarak başlattığımız " Hoş Geldin Bebek" kampanyamızda 2017 yılında doğan yaklaşık 6.500 bebeğimize istisnasız hediye paketi vereceğiz. Yılın ilk bebekleri olması hesabı ile bugün kendilerini hastanede ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Allah analı babalı büyütsün, Vatanına Milletine hayırlı olsun" dedi. Heyetin bu ziyareti Anne ve yakınları tarafından takdirle karşılandı.

                Yeni Doğan Bebeğe Kaymakam Çimşit'in Eşinin Adı Verildi

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit ve eşi Esra Çimşit'e Viranşehir Devlet Hastanesinde doğan yeni bebekleri ziyaretleri esnasında güzel bir sürpriz yapıldı. 31 Aralıkta doğan bir kız çocuğuna Kaymakam Çimşit'in eşi Esra Çimşit'in adı verildi. Kendisine 31 Aralıkta doğmuş olan Esra Çimşit bu güzel sürpriz karşısında duygulanarak aileye teşekkür etti. Çimşit Çifti aile ile hatıra fotoğrafı çekti.

                Heyet Taziye Ziyaretlerinde Bulundu

            Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit ve beraberinde ki heyet daha sonra Şehir merkezinde bulunan Palmanak ailesinin ve Cendeli Mahallesinde bulunan Sancak ailesinin taziye ziyaretine katıldı. Burada kederli ailelere baş sağlığı dileyen Kaymakam Çimşit ailelerin acısını paylaştı. Bir süre acılı aileler ile sohbet eden Kaymakam Ömer Çimşit kendisi ile birlikte bulunan heyet ile birlikte buradan ayrıldı. 01-01-2018



















1500 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası