• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam426
Toplam Ziyaret12910397

KEMER SPOR'DAN VİRANŞEHİR SPORA DESTEK

.


         Viranşehirli Genç İşadamı turizmci ve Kemer Spor ’un Asbaşkanı Mehmet Dilveren’in girişimi ile takımlar arasında diyalog kuruldu.
Kardeş spor kulüpleri olan iki takım birbirlerine başarılar diledi.
Spor kulüplerinin bir birini desteklemesinin önemli olduğunu ifade eden Viranşehir Spor kulüp Başkanı İsmail Aksu, atılan kardeşlik adımının maddi olarak ölçülemeyeceğini söyledi.

         Kemer Sporun kulüplerine ilk aşamada futbol topu desteğinde bulunduğunu vurgulayan Aksu, iş adamlarının spor kulüplerine destek vermesini istedi. İç saha oynanan maçlara halkı davet ettiğini kaydeden Aksu,” Spor kulübümüz gençlerimizin sosyal aktivitelerini artırıyor. İlçemizi en güzel şekilde temsil etme gayretti içerisinde. Bu sene süper amatör liginde mücadele ediyoruz. Daha üstün başarılara imza atmak için desteğe ihtiyacımız var. Kemer spor ve değerli yöneticileri bize katkıda bulundu. Onlara teşekkür ve başarı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

   
         Viranşehirli İşadamı Mehmet Dilveren her ne kadar gurbette yaşasa da Viranşehirli olarak Viranşehir Spor takımlarına destek çıkmanın önemli bir vazifesi olduğunu söyledi. Viranşehir gençlerinin daha iyi yerler gelmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Dilveren, bu mücadeleyi sürdüreceklerini aktardı. Kemer Spor ’da asbaşkanlık görevini sürdürdüğünü dile getiren Dilveren, Viranşehir Spor kulübüne küçükte olsa bir katkı sunmaya görev bildiğini aktardı.

         Dilveren;” Viranşehir sevdalısı ve hizmetkârıyız. İlçemiz için ne tür bir görev verilse yapmaya hazırız. Buralarda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. 23-12-2017
996 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası