• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam674
Toplam Ziyaret12913282

VALİ ERİN URFALI İŞ ADAMLARINA ÇAĞRI YAPTI

İstanbul'da Bir İlk Gerçekleşti


         Şanlıurfa Valisi Abdullah erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İstanbul'da yaşayan Şanlıurfalı İş Adamlarıyla istişare toplantısında bir araya geldiler. Vali Abdullah Erin Urfalılar memleketime sanayi ve eğitim konusunda yatırım yapsınlar. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Tarıma dayalı bir kent oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

         Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde İstanbul'da yaşayan Şanlıurfalı İş Adamlarıyla istişare toplantısı düzenlendi. İstanbul'da bir otelde düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Mehmet Ali Cevheri,  Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkol , Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci karaköprü belediye Başkanı Metin Beydilli, Baro Başkanı Ahmet Tüysüz, Esnaf sanatkarlar odası Başkanı Şefik Bakay, Ziraat odası Başkanı Ahmet Eyüpoğlu , SUTSO Meclis Başkanı Mustafa Taş, Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen, Şanlıurfa Eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan,  Istanbul Vali Yardımcısı Bahattin Atcı,  Karacadağ Kalkınma Ajansından Yunus Çolak  ile Şanlıurfalı İş Adamları Dernek Başkanı Ömer Faruk Bahçıvan, Istanbul Şanlurfalılar Dernek Başkanı Av. müslüm Kayacan ve iş adamları'ndan aralarında Hıdır Tepret, Mehmet Çavuş, Ahmet Bingöl, Nabi Kırmızı , Ethem Yasak, Feridun Geçgel, Aslan Akyürek, ve çok sayıda katıldı. İstişare toplantısında İş Adamlarına Şanlıurfa'da yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında sunum yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İstanbul'da yaşayan iş adamlarını yatırım için Şanlıurfa'ya davet etti. 

         Ak parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar ve M.Ali Cevheri birer konuşma yaparak iş adamlarını yatırım için davet ettiler.  18-12-2017
Kaynak:urfastar.com
674 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası