• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam310
Toplam Ziyaret12911304

ÇİN'DE URFALI BİR BÜYÜKELÇİ; ÖNEN GÖREVİNE BAŞLADI

.


         Türkiye'nin yeni Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'e güven mektubunu sunarak resmen görevine başladı. Büyükelçi Önen, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

         Çin lideri Xi, başkent Pekin'deki Tiananmen Meydanında yer alan Büyük Halk Salonunda Türkiye, Norveç, Güney Kore, Birleşik Arap Emirlikleri, Romanya, Gambiya, Etiyopya, İspanya, Lübnan, Hindistan ve Portekiz'in yeni atanan büyükelçilerini kabul etti.

Abdulkadir Emin Önen Xi'ye güven mektuplarını sundu

         Xi Jinping (Şi Cinping), büyükelçilere görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak Çin'in bu ülkelerle karşılıklı güven ve iş birliği eksenli ilişkiler tesis etmeye büyük önem verdiğini söyledi.

         Türkiye'nin yeni Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen ise, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletti ve iki ülke arasındaki karşılıklı dostluk, iş birliği ve güven ilişkisini daha derinlere taşımak için aktif çaba sarf edeceğini belirtti.

Pekin Büyükelçisi olarak görevimize resmen başladık

         Türkiye’yi dünya devi Çin’de en iyi şekilde temsil edeceğini ve kendisini bu önemli göreve uygun gören Cumhurbaşkanımıza layık olacağını belirten Büyükelçi Emin Önen, “Pekin’e gelmemizin ardından bir hafta gibi kısa bir sürede Çin Devlet Başkanı Xi’nin bizleri kabul etmesi Türk Milleti ve onun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan sevgi ve dostluğuna güvenin en somut göstergesidir. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan imzalı güven mektubumuzu Çin Devlet Başkanı Sayın Xi Jinping’e takdim ederek Türkiye Cumhuriyeti’nin Pekin Büyükelçisi olarak görevimize resmen başladık. Sayın Cumhurbaşkanımızı da, milletimizi de, Şanlıurfalı hemşehrilerimi de utandırmayacağım ve görevimi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğim” dedi. 06-12-2017

 

699 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası