• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam258
Toplam Ziyaret12911252

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN BİR İLK

İlk Defa Engelliler İçin Park Yapıldı


         Viranşehir Belediyesi, eğitime destek çalışmaları kapsamında RAM (Rehberlik ve Araştırma Merkezi  )’nde eğitim gören engelli çocukların “Engelsiz Yaşam ” sürdürebilmeleri amacıyla 60 Bin TL değerinde olan “ Engelsiz Yaşam Parkını” 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kermes eşliğinde düzenlenen törenle hizmete sundu.

            Rehberlik Araştırma merkezinde düzenlenen Park ve Kermes açılışına Viranşehir Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, İlçe Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Fatih Cesur, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Engelliler Derneği Başkanı Şeyhmus Belca, STK Temsilcileri, Birim Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Aileler katıldı.

            Açılış 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Akabinde günün anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma yapan RAM Müdürü Halit Elbi, Engelli olmak hiç kimsenin tercihi değildir diyerek, RAM olarak amaçlarının dezavantajlı olarak görülen çocukların topluma yeniden kazandırılıp topluma faydalı olabilmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ise, Devletin her geçen gün Engelli bireylere pozitif önem ve değer verdiğini, verilen değer ve önemin sürekli arttığını vurguladı.

            Viranşehir Belediyesi olarak ilçede faaliyet yürüten 8 Rehabilitasyon merkezi’nin talep ve isteklerine karşılık olarak çalışma yürüttüklerini ve bu çalışmalar neticesinde ilk kez bir RAM bahçesine engelli çocuklar için 60 Bin TL değerinde Engelsiz yaşam parkı inşa ettiklerini kaydeden Çimşit, Amaçlarının Engelli çocukların içe bağımlı olmalarını engellemek ve sosyal aktivitelerle yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu söyledi.Bu amaçla yapılan parkın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Çimşit, Emeği geçen herkese teşekkür etti. Ayrıca açılışı gerçekleşen Engelsiz yaşam parkına çeşme yapılması için katkı sunan Münibe Kurtcan isimli hayırsevere, Rekreasyon parkı ve Tren yolu parkı için Kardeş Karaman Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

            3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle törende Viranşehir Belediyesi tarafından Engelli 4 vatandaşa 19 Bin TL değerinde alınan Engelli Motosikletlerin protokol üyeleri tarafından anahtarları teslim edildi. Teslim töreni sonrası Eğitime desteklerinden ötürü Engelli Öğrenciler tarafından Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit’e, Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Park Bahçe Müdürü Mithat Kemal Alay ve Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş’a teşekkür plaketi takdim edildi. 05-12-2017

  


1451 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası