• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam86
Toplam Ziyaret12911479

VİRANŞEHİR'DE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ BULUŞMASI

.


         Viranşehir Belediyesi ve Viranşehir Engelliler Derneği tarafından organize edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

          Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen etkinliğe Viranşehir Belediyesi Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Arslan Çiftçi, Mahmut Şık, Viranşehir Engelliler Derneği Başkanı Şehmus Belca, Kurum Amir ve Müdürleri, STK Başkanları, Siyasi Parti Başkanları, Engelliler Derneği Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

         Etkinlikte bir konuşma yapan Viranşehir Belediyesi Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tüm engellilerin engelliler gününü kutlayarak: “ Viranşehir Engelliler Derneği kurulduğu 2006 yılından bu yana engelli kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntı ve sorunlara çözüm üretmeye çalışıyor. Bu anlamda Viranşehir Engelliler Derneği Başkanı Şehmus Belca’ya teşekkür ediyorum. Kurulduğu günden bu yana imza attığı çalışmalardan dolayı ve bu günde tüm ilçeyi bir araya getirdiği için Dernek Başkanı Şehmus Bey’in şahsında tüm dernek üyelerine teşekkür ediyorum.

         Son yıllarda devletimizin engellilere yönelik olarak katkı ve desteği her geçen gün artarak devam ediyor. Bu gün ilçemizde 8 adet Rehabilitasyon merkezi ve özel eğitim okullarımızın hizmet verdiğini görüyoruz. Bu okullarımızda her geçen gün öğrenci sayısı artıyor. Bu okullara yönelik Milli Eğitim Bakanlığımızın desteğini artırarak devam ettiğini memnuniyetle görüyoruz. Yapılan tüm bu çalışmalar sosyal devlet olma ilkesinin gereğidir.

         Engelliler Derneğimizin ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin bizden engellilere yönelik bir park projesi talepleri oldu. Viranşehir Belediyesi olarak bu kapsamda Viranşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi okul bahçesine çocuk oyun gruplarından oluşan park projemizi hayata geçirdik. 60 bin TL’ye mal olan park projemizin açılışını yarın yapacağız. Bu vesile ile başta burada olan kurum müdür ve amirlerimiz, STK’larımız Siyasi Partilerimizi başta olmak üzere tüm halkımızı açılışa davet ediyoruz.

          ‘’Engellilere yönelik çalışmaları yeterli görmüyoruz . Devlet Kurumları ve STK’ların işbirliği içinde eksiklikleri tamamlayacağın inanıyoruz’’ ifadelerini kulandı.

          Yapılan konuşmaların ardından Viranşehir Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Viranşehir Engelliler Derneği Başkanı Şehmus Belca ve dernek üyeleri ile birlikte hazırlanan pastayı keserek davetlilere ikram etti. 04-12-2017

580 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası