• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam278
Toplam Ziyaret12903055

GÖKKUŞAĞI REHABİLİTASYON MERKEZİNDEN FARKLI 3 ARALIK KUTLAMASI

.


          Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla öğrenciler tarafından süslenen arabalarla engelliler şehir içinde konvoy halinde gezintiye çıkarıldı. Daha sonra şehir merkezi ve belediye parkında öğrenciler ellerinde pankartlarla yürüyüş düzenledi. Yapılan yürüyüş vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri engellilere yönelik toplumsal farkında lığın artması amacıyla onlara broşürler dağıttı.

        Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hasan Basri Etli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün bir kutlama günü değil farkındalık günü olduğunu belirtti.

        Müdür Etli, yaptığı açıklamada, Dünya Engelliler Günü kapsamında hazırlanan etkinlikleri farkındalık oluşturmak için yaptıklarını belirtti. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün kutlama değil ’Farkındalık Günü’ olduğunu belirten Etli, "Engelli kardeşlerimizin çektiği sıkıntıları biraz olsun anlayabileceğimiz gündür. Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi olarak onlara rahat bir hayat sunabilmek için birçok çalışma yapıyoruz. Bu çalışmaların yanında vatandaşımızın da bize destek olması gerekiyor. Bunun içindir ki bugün farkındalık günüdür. Farkında lığın arttığı engelsiz yarınlara destek için engellilerimizin her zaman yanında olacağız. Bu vesileyle tüm engellilerimizin Dünya Engelliler Günü kutlu olsun.” dedi. 04-12-2017

882 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası